Kiinteistöjen monikanavaiset digitaaliset viestintäratkaisut

Digitaaliset porrasnäytöt tehostavat vuokrataloyhtiön ja taloyhtiön viestintää sekä lisäävät kiinteistön arvoa. Yhdessä PNT®mobile sovelluksen avulla viesti päivittyy kohdennetusti reaaliajassa. Näyttöä ja mobiilisovellusta hallitaan etänä helppokäyttöisen selainpohjaisen PNT®järjestelmän avulla.

Jos kiinteistössäsi on käytössä iLOQ tai suunnittelette sen käyttöönottoa, PNT®hallintajärjestelmämme varauskalenteri yhdessä iLOQ-kulunohjauksen kanssa varmistaa saumattomasti tilojen varauksen ja kulunohjauksen toimivuuden.

Toteutamme myös räätälöityjä rajapintoja asiakaskohtaisesti.

Digitaaliset viestintäratkaisumme palvelevat niin viestin laatijaa, kuin sen vastaanottajaa.

Kotimainen palvelumme on kehitetty kiinteistöhallinnan tarpeisiin, ja kehitämme uusia ratkaisuja jatkuvasti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Palvelemme valtakunnallisesti.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.
Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

 

YHTEYDENOTTOLOMAKKEESSA ON ILMENNYT ONGELMIA JOITA KORJAAMME PARASTA AIKAA.

Ystävällisesti ole meihin toistaiseksi yhteydessä:

info@one4all.fi

0207 229 380

Ajankohtaista
Viestintäsuositus osana vuosikellon suunnittelua
Vuoden 2018 aikana olemme mukana tukemassa Brother Christmasin toimintaa lahjoittamalla 10 € jokaisesta myymästämme porrasnäytöstä.
Kiinteistön linjasaneerauksen yhteydessä on tutkitusti hyvä panostaa asukasviestintään. Digitaaliset viestinäratkaisut tehostavat ja helpottavat viestintää saneerausprosessin aikana.