Digitaalinen porrasnäyttö - porrastaulu, päivittää taloyhtiön nykypäivään.

Digitaaliset porrasnäytöt

Digitaalinen porrasnäyttö päivittää kiinteistöt ja niiden hallinnan helposti nykypäivään.

Digitaaliset porrasnäytöt tarjoavat vaivattoman, modernin ja monipuolisen viestintäkanavan. Digitaalinen porrasnäyttö korvaa perinteisen porrastaulun, nimitaulun ja ilmoitustaulut. Digitaalinen porrasnäyttö tehostaa viestintää, säästää kiinteistöhallinnan aikaa ja resursseja sekä parantaa palvelua. 

One4all tarjoaa palvelun joka palvelee niin viestin laatijaa kuin sen vastaanottajaa, mahdollisimman monipuolisella tavalla. Lue lisää palvelumme ominaisuuksista tästä. 

Porrasnäyttövalikoimaamme kuuluu sekä passiivi- että kosketusnäytöt.

porrasnäytöt taskukoossa

Selainpohjainen mobiilisovelluksemme on osa jokaista porrasnäyttöä. Sen avulla porrasnäyttöjen sisältö on asukkaan mukana myös kiinteistön ulkopuolella: tiedotteet, ohjeet ja säännöt ovat aina mukana, paikasta ja ajasta riippumatta.

PNT®mobile taloyhtiöviestinnän uusi mobiiliapplikaatio

PNT®mobile on taloyhtiöviestinnän uusi mobiiliapplikaatio. PNT®mobile soveltuu käytettäväksi yhdessä porrasnäyttöjen kanssa tai omana erillisenä palveluna. PNT®mobile tuo laajennettuja mahdollisuuksia myös porrasnäyttöjen käyttöön.

PNT®mobile on erinomainen viestintäkanava esim rivitaloyhtiöiden viestintään, tai silloin kun porrasnäyttöön ei haluta investoida. Lue lisää palvelusta tästä.

LAADUKAS KOTIMAINEN KOTELOINTI

Laadukas kotimainen kotelointi on CE-merkitty pienjännitedirektiivin 2006/95/EY mukaisesti ja täyttää standardin EN61439 vaatimukset. 5mm karkaistu turvalasi suojaa laiteistoa kovemmiltakin iskuilta. 

Sisäkoteloinnin luokka IP20.

Kysy meiltä myös ulkokotelointeja.

Yhteistyössä mm.

tampuuri-logo.png    iLOQ_logo_RGB_blue1.png   safetum-oy-logo1.jpg   Pelsu.png 

eneom.png

Miten hyödyt porrasnäytöistä?

  • Viestintä helpottuu ja tehostuu
  • Viestinnästä tulee reaaliaikaista
  • Tehokas viestintä edistää hyvää hallintoa ja vähentää erimielisyyksiä
  • Tiedottaminen parantaa isännöinnin ja huollon palvelua ja palvelumielikuvaa
  • Tehokas viestintä parantaa asumisviihtyvyyttä

Lue lisää hyödyistä

oletko kiinnostunut porrasnäytöistä?

Jätä yhteystietosi alta löytyvällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää miten sinunkin kiinteistösi voi lisätä arvoaan porrasnäyttöillä.