Messukuulumisia – FinnBuild 2018

One4all oli mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä FinnBuild-messuilla tänäkin vuonna. Messut olivat kaiken kaikkiaan onnistunut tapahtuma, ja osastollamme vieraili kiitettävästi messuvieraita. Moni asiakkaistamme kävivät vartavasten ständillämme antamassa hyvää palautetta.

“Meillä on jo jonkin aikaa ollut käytössä palvelunne ja olemme erittäin tyytyväisiä niihin! Yksi parhaista puolista on niiden helppokäyttöisyys.”
 

Tavoitteenamme on tyytyväiset asiakkaat, ja kehitämme jatkossakin palveluamme asiakaslähtöisesti.

 

A_One4all-FinnBuild.jpg

 

Porilaisen taloyhtiön hallituksen pj. Altti hankki taloyhtiöönsä huhtikuussa digitaaliset porrasnäytöt. Messuilla nousi esiin ajatus päivittää passiivinen porrasnäyttö kosketusominaisuudella toimivaksi näytöksi. PNT®manager hallintajärjestelmän käyttö on sujunut mutkattomasti. Lue lisää seniorin toiminnasta taloyhtiönsä viestinävastaavana, katso video.

A_FinnBuild-One4all-asukasviestinta.jpg

 

Tiivis yhteistyömme iLOQ:n kanssa ja toteutetut uudet ominaisuudet nousivat tärkeäksi puheenaiheeksi

Uudet ominaisuudet mahdollistavat mm. useamman iLOQ-tilin liittämisen yhteisölliseen projektiin, jossa kulunohjausta tiloihin hallinnoivat eri tahot. Lisäksi herätti mielenkiintoa saunojen käynnistäminen ennakkoon releohjauksella.

Torstai-ilta huipentui AfterWorks-tapahtumaan, jonne olimme kutsuneet asiakkaitamme ja vierailijoita maistelemaan uusia ja innovatiivisia kotimaisia CoolHead Brew panimon kehittämiä FineCraft oluita. Erinomaisen hauska alkuilta ennen Popedan keikkaa!

Messuilla nousi esiin useita keskusteluja yhteistyömahdollisuuksista muiden asukaspalveluja tarjoavien tahojen kanssa. Palveluidemme monikanavaiset ja monipuoliset ominaisuudet kiinnostivat kovasti.


Monessa messuilla esitetyissä puheenvuoroissa nousi esiin viestinnän tärkeys

OP Ryhmän entinen pääjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen toimii työelämäprofessorina Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitoksella. Esittelyssään hän nosti esille viestinnän tärkeyden osana johtamiskulttuuria. Vuorovaikutusviestintä kasvattaa ymmärrystä sitouttaen myös asukkaat mukaan asumisen strategiseen johtamiseen.

01.jpg

 

Constin osastolla pidetyssä puheenvuorossa kerrottiin myös hankeviestinnän merkityksestä. Remontteihin liittyvät prosessit ja sanasto ovat asukkaille usein epäselviä. Tiedotuksen tulisi olla alusta asti läpinäkyvää, esisuunnittelusta toteutukseen, sillä remonttiin liittyvät prosessit eivät ole asukkaille selkeitä. Lisäksi asukkaalle on tärkeää tietää miten remontti vaikuttaa omaan arkeen. Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä.

02.jpg

 

Apulaispormestari Anni Sinnemäki piti esittelyn tulevaisuuden älykkäästä kaupungista. Esittelyn kautta pohdimme kuinka kestävän kaupungin ja asumisen rakentajina tulisi toimi aktiivisesti myös asukkaat. Heidän energiankulutustottumuksiin tulisi vaikuttaa aktiivisella vaikuttamisviestinnällä. Tehostetulla, säännöllisellä, toimintaan ohjaavalla viestinnällä haastetaan asukkaat mukaan energiansäästöviikkoon joka viikko.

03_Anii_Sinnemaki-One4all-FinnBuild.jpg


Mekin seurasimme aktiivisena energiansäästöviikon ohjelmaa, sekä esittelimme palveluidemme kautta asukkaille suunnattuja kuvallisia ohjeita siitä, kuinka asukas voi vaikuttaa lämmön ja veden kulutukseen omalla käyttäytymisellään. Digitaalisten viestintävälineidemme etuna ovat monipuoliset viestinnän automatisointi- ja ajastus -työkalut, helpot vaihtoehdot julkaista sekä teksti että visuaalista viestintää ja se, että viesti on aina saatavilla monikanavaisesti.

Digitalisaation myötä oikeat viestintä- ja palvelualustat mahdollistavat ja helpottavat huomattavasti taloyhtiön johtamisen prosessia.

Asukasviestinnän monikanavaiset ratkaisut tarjoavat myös monipuolisen viestintäalustan hankeviestinnälle. Lue lisää digitaalisten viestintävälineiden hyödyistä hanke- tai saneerausviestinnän eri vaiheissa.

SENIORI TALOYHTIÖNSÄ VIESTINÄVASTAAVANA