Gigantti ja One4all yhteistyöhön

One4all Finland Oy ja Gigantti Oy Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen 7.11.2018

Gigantin yritysmyynti kasvaa erityisesti ammattinäytöissä ja hakee aktiivisesti parhaita kumppaneita tukemaan tätä kasvua. Asiakkailta ja kumppaneilta saatu positiivinen palaute One4all:sta sai Gigantin kiinnostumaan yhteistyöstä. Gigantilla on laaja asiakaskunta rakennuttajista suuriin vuokranantajiin ja One4all tarjoaa heille tarkasti suunnatun tuotteen. Selkeä visio ja tuotteistus, sekä laadukas myynnin tuki ovat avaintekijöitä yhteistyön syntymiselle.

”Olemme innoissamme alkaneesta yhteistyöstä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja ja tähän ajatukseen One4all istuu hyvin. Meiltä on helppo ostaa parhaat ratkaisut nyt myös auloihin ja rappukäytäviin”, kertoo Gigantin yritysmyynnin myyntipäällikkö Tero Soini.

”Yhteistyön myötä saamme laajennettua myyntiverkostoamme ammattitaitoisen yhteistyökumppanin kanssa. Odotuksemme solmitun yhteistyön osalta ovat suuret”, kommentoi One4all Finland Oy:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton.

Lisätietoja
Kitte Hamilton, toimitusjohtaja 
One4all Finland Oy
+358 40 7611 923
kitte.hamilton@one4all.fi

Tero Soini, yritysmyynnin myyntipäällikkö 
Gigantti Oy Ab
+358 40 5887 751
tero.soini@gigantti.fi

Gigantti Oy Ab on kodintekniikka-alan markkinajohtaja ja kaikilla suuremmilla paikkakunnilla alan suurin työllistäjä.

One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys. Vuodesta 2011 olemme keskittyneet kehittämään ja tuottamaan digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja sekä vuokrataloyhtiöiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin että alueellisiin hankkeisiin. Toiminta-ajatuksemme on asumisviihtyvyyden ja tuloksellisen kiinteistöpidon varmistaminen ja parantaminen, sekä yhteisöllisyyden tukeminen. One4all tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti.

Lehdistötiedotteeseen linkki.