Hissi-Design Finland ja One4all Finland Oy yhteistyöhön

One4all_HissiDesign_small.jpg

Havainnekuva Hissi-Designin ja One4allin yhteistyön mahdollisuudesta; hissin visuaalinen ilme
on luotu viihtyisäksi ja siihen on tuotu infonäyttö parantamaan viestintää.

 

Hissi-Design Finland ja One4all Finland Oy ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka avulla asiakas saa monimuotoisia parannusratkaisuja kiinteistöjen hisseihin. Yhteistyö tarjoaa nyt myös uusia digitaalisia ratkaisuja viestinnän ja asukaspalveluiden kehittämiselle.

Hissi osana asumismukavuutta ja asukasviestinnän kehittämistä

Koti on ihmiselle rakas paikka, mutta myös arvokas sijoitus. Kodin tunnelmaan virittäydytään jo ulko-ovelta. Viihtyisällä sisäänkäynnillä on myös taloudellista merkitystä. Se on merkki hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Huoliteltu ilme nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa asunnon myytävyyttä.

Yksi tärkeä osa kotiin saapumista on myös hissimatka. Hississä seinät ovat lähellä matkaajaa. Niillä on erityisen merkittävä vaikutus koko hissin ilmeeseen. Seinämateriaaleissa on paljon vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat erilaisia ratkaisuja tyylin suhteen.

 

One4all_HissiDesign_Jukka.jpg

”One4allin kanssa aloitettu yhteistyö mahdollistaa nyt digitaalisten porrasnäyttöjen tuomisen hissin sisälle, mikä tuo uusia mahdollisuuksia parantaa käyttökokemusta”, kertoo liiketoimintajohtaja Juha Hytti Hissi-Design Finlandista.

Hissi-Design Finland on osaaminen ja oikeus tehdä luvanvaraisina hissiasennuksia. Tämä mahdollistaa myös visuaalisen ja auditiivisen käyttökokemuksen parantamiseen liittyvän tekniikan upotettamisen hissin rakenteiden sisään, myös erittäin monipuoliset keinot kunkin kohteen tarpeen mukaisen hissikokemuksen luomiseen.

”Tarvittaessa voimme toteuttaa hissin, jonka visuaalinen ilme mukailee esimerkiksi kiinteistön yleistä ilmettä. Teemme myös hisseihin liittyvät huollot ja tekniset parannukset, jotka useimmiten jäävät näkymättömiin hissien käyttäjiltä. Toimimme ammattitaitoisesti ja innovatiivisesti hissialan vaatimusten mukaisesti”, Juha Hytti toteaa.

One4all Finland Oy on jo vuosia toimittanut ja asentanut digitaalisia porrasnäyttöjä taloyhtiöiden porraskäytäviin, mutta nyt ammattitaitoisen yhteistyökumppanin myötä näytöt on mahdollista sijoittaa myös hisseihin.

“Porrasnäytön sijoittaminen hissin sisälle on tullut pääsääntöisesti puheeksi yhtiöissä, missä suuri osa asukkaista ei kulje sisään pääsisäänkäynnistä, vaan he kulkevat hissillä suoraan esim. parkkihallista. Asuinkiinteistöissä hissinäytössä tärkeimpänä pidetään tiedottamista, mutta toimitilojen osalta näihin kaavailla usein myös yrityslistausta”, kertoo toimitusjohtaja Kitte Hamilton One4allista.

“Haluamme jatkuvasti kehittää uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme parantaa asumiskokemusta palveluidemme avulla, ja tämä tarkoittaa niiden kehittämistä asiakastarpeiden mukaan. Mielenkiinnolla odotan mitä uusia innovaatioita saamme yhteistyöllä aikaiseksi”, Hamilton jatkaa

 

 

Hissi-Design Finland Powered by Supravis Oy on hissialan edelläkävijä, jonka tavoitteena on varmistaa hissien paras mahdollinen käyttäjäkokemus rakennuksen koko elinkaaren ajaksi, toteuttamalla sekä hissien tekniset parannukset että kokonaisilme sopimaan mahdollisimman hyvin kiinteistön omistajien ja käyttäjien tarpeita.

Yhteystiedot
Juha Hytti, Hissi-Design Finland
050 3000 705
juha@hissidesign.fi

www.hissidesign.fi

 

 

One4all Finland Oy kehittää ja tuottaa digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja vuokrataloyhtiöiden ja taloyhtiöiden kehitystarpeisiin. Toiminta-ajatuksena on parantaa kokonaisvaltaisesti asumisen laatua, asumisviihtyvyyttä ja turvallisuutta kehittämällä.

Yhteystiedot
Kitte Hamilton, One4all Finland Oy
040 761 1923
kitte.hamilton@one4all.fi

www.one4all.fi