Hyvää Joulua! Hope & One4all

 

Haluamme kiittää kaikki asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja loistavasta yhteistyöstä. Teidän ansiostanne olemme saaneet tänä jouluna mahdollisuuden tukea Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kautta apua tarvitsevia lapsiperheitä. Ilman teitä se ei olisi mahdollista!

Kuten Hope asian kiteyttää:

"Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi."

Miten saisimme välittämisen kulttuurin myös osaksi asumisen arkea? Tässä missio vuodelle 2019.

Yhdessä olemme enemmän - annetaan hyvän kiertää!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019, toivottaa One4all:n tiimi

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi. Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää.