​Kiinteistöneuvos Reijo Savolainen One4allin hallitukseen

Kiinteistöneuvos Reijo Savolainen vahvistaa One4allin rivejä helmikuusta alkaen hallituksen puheenjohtajana.

Reijo on kehittänyt sekä vuokrataloja että taloyhtiöitä ja niiden johtamista jo 40 vuoden ajan. Reijo on myös tunnettu isännöintialan kehittäjänä ja luennoitsijana. Reijo toimi 18 vuotta Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry:n puheenjohtajana ja kuului myös Isännöintiliiton hallitukseen useita vuosia.

Reijo on myös toiminut kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa sekä tilintarkastajana lähes koko uransa ajan ja toimii edelleen.

”On mielenkiintoista ja kehittävää päästä katselemaan sisältä päin reaaliaikaisen taloyhtiöviestinnän kehitystä ja jopa omalta osaltanikin vaikuttamaan siihen.” sanoo Reijo Savolainen. Hänen mukaansa digitaalinen, vuorovaikutuksellinen ilmoitustaulu avaa erinomaisia mahdollisuuksia taloyhtiöiden viestinnän, ilmapiirin ja asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Sitä myötä, kun taloyhtiöiden strateginen ajattelu kehittyy, myös viestinnän arvostus kasvaa. Reijo pitää tärkeänä sitä, että asuntoyhtiöissäkin siirrytään yksittäisestä tiedottamisesta viestintäjärjestelmään. Toimiva viestintäjärjestelmä tuottaa asukkaille ja osakkaille mutkattomasti informaatiota ja vaikutusmahdollisuuksia sekä vähentää isännöitsijän puhelu- ja sähköpostitulvaa.

”Olemme kiitollisia saadessamme Reijon kaltainen alan ammattilainen hallitukseemme. Tavoitteenamme on luoda palvelu markkinoille joka helpottaa ja modernisoi kiinteistöviestintää. Reijolla on paljon annettavaa yrityksellemme, sekä näkemystä ja kokemusta siitä miten me voimme palveluamme kehittää palvellaksemme alan toimijoita ja taloyhtiöitä entistä paremmin.” sanoo One4all Finlandin toimitusjohtaja Kitte Hamilton