Kuulumisia Taloyhtiö 2017 -tapahtumasta

Suuri kiitos kaikille teille jotka kävitte tervehtimässä meitä ja tutustumassa palvelumme uusiin ominaisuuksiin 26.4 Helsingissä Taloyhtiö 2017 -tapahtumassa. Tapahtumassa kävi Messukeskuksen tiedotteen mukaan lähes 2000 vierasta.

Uusi iLOQ yhteistyö herätti paljon kiinnostusta ja kysymyksiä. Porrasnäyttömme oli esillä niin omalla kuin iLOQ osastolla, ja asiakkaita ohjailtiin sujuvasti näiden välillä pitkin päivää. AV Turvaexpertit Oy:n edustaja oli myös osastollamme kertomassa lukitusmahdollisuuksista.

Uusi PNT®mobile kiinnosti kävijöitä paljon, ja sitä päästiin livenä demoamaan. Erityisesti lukukuittausominaisuus sai kiitosta ja pöhinää aikaiseksi.Moni tuttu kävi meitä tervehtimässä ja tutustumassa uutuuksiin. Kävi meitä muutama taloyhtiön hallituksen edustaja kiittämässä loistavasta tuotteesta sekä helppokäyttöisestä ja monipuolisesta järjestelmästä.

Tämän päivän annilla jaksaa taas pitkälle! Kauppoja tapahtumasta konkretisoitui jo viikon sisällä. Teille jotka ette päässeet messuilla käymään mutta haluaisitte lisätietoa palveluistamme, olettehan yhteydessä. Vaikka hankinta ei ihan vielä olisikaan ajankohtaista, kerromme mielellään lisää siitä mitä meillä on tarjota.