Messukuulumisia - Real Estate Expo 2018

 

Asuinkiinteistöjen yhteistilojen varauskalenterien ja iLOQ-kulunohjausintegraation tuomat edut olivat messujen suurin puheenaihe.

“iLOQ-kulunohjausintegraatio varauskalenterien kanssa avaa valtavasti uusia mahdollisuuksia kiinteistöjen tyhjien tilojen hyödyntämiseen,” toteaa Roni Aaltonen, iLOQ:sta

“Erittäin järkevä rajapintaratkaisu!”


iLOQ S10 Online-ratkaisulla lisäarvoa asukaspalveluihin

Digitaalinen integraatio tilavaraus- ja porrasnäyttöjärjestelmiin tukee joustavaa ja reaaliaikaista kulkuoikeuksien myöntämistä.

 

Small-One4all-iLOQ.jpg

 

Messuilla kävimme myös mielenkiintoisia keskusteluja alan toimijoiden kanssa yhteistyömahdollisuuksista. Meidän palvelumme nähtiin loistavana lisänä jo kehitetyille ratkaisuille.

Small-One4all-Felxtila-varauskalenteri-kulunohjaus-joustotila.jpg


“Oman asuinyhteisön arvonnousu on ollut merkittävää varattavan yhteiskäyttötilan kautta. Asukkailta kuulee usein innostuneita kommentteja “Hienoa, että juuri meidän talossa on tälläinen yhteinen tila!” kommentoivat Felxtilan ja Tolotech:n yhteistyökumppanit.

Asumiseen liittyvää informaatiota on paljon, jolloin se on hyvä saada jaettua asukkaalle tehokkaasti ja monikanavaisesti.
 

Kehittämämme palvelut nähtiin nykyaikaisena
tiedonhallinnan ja viestinnän välineenä.

 

Lisäksi kävimme muutaman keskustelun kansainvälistymisestä.

“On varmaan pian aika kääriä hihat ja ryhtyä tuumasta toimeen! Palvelullammehan on kaikki edellytykset kansainvälistymiselle,” kuittaa One4all:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton