Olemme mukana Taloyhtiö 2017, osastolla 62

Taloyhtiö 2017 -tapahtuma järjestetään ke 26.4. Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa.

Tapahtuma taloyhtiön kaikkiin tarpeisiin. Tapahtumassa on luentoja taloyhtiöiden puheenjohtajille, hallituksille, isännöitsijöille ja tilintarkastajille, talousasioista vastaaville, vuokranantajille ja muille kiinnostuneille. Esiintyjinä ovat Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan sekä alan tunnetut ammattilaiset.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme  osastollemme 62!

iLOQ lukitus, AV Turvaexperttien lukituspalvelut ja avainhallinta sekä One4All palvelu yhdessä toimivat kiinteistön asukkaiden yhteisten tilojen informatiivisena varausjärjestelmänä, sekä asuintilojen turvallisena kulunhallinta ja -valvontaratkaisuna. 

PNT®mobile on uusi mobiiliapplikaatio joka tarjoaa asukkaille sekä vuokratalo- tai taloyhtiön hallinnolle välineen reaaliaikaiseen ja tehokkaaseen viestintään. Kaikki yhtiön asiat on helposti asukkaan saatavilla, omassa älypuhelimessa tai tietokoneen välityksellä. Aktiivinen viestintä aktivoi myös asukasta. Asumisviihtyvyys paranee, kun asukas saa riittävästi oikeaa tietoa, pystyy helposti ottamaan yhteyttä oikeisiin tahoihin sekä pääsee vaikuttamaan taloyhtiön asioihin. PNT®mobile avainasemassa kun halutaan viestiä asukkaille reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja yhdellä kertaa.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan tästä linkistä.