One4all:lla valtakunnallinen sopimus YIT Rakennus Oy:n kanssa

One4all Finland Oy allekirjoitti 15.10.2018 valtakunnallisen sopimuksen YIT Rakennus Oy:n, kanssa. Sopimuksen myötä One4all:sta tulee YIT:n yhteistyökumppani digitaalisten porrasnäyttöjen toimituksissa. Lisäksi One4all kehittää yhteistyössä YIT:n kanssa rajapintaa PNT®manager hallintajärjestelmänsä ja YIT Plus -palvelun välille. YIT Plus on YIT:n oma digitaalinen palvelu, jonka avulla asukas pysyy ajan tasalla kotinsa ja taloyhtiönsä asioista. 

”One4all -porrasnäyttö monipuolisine mahdollisuuksineen on hyvä esimerkki digitalisaation tuomista hyödyistä kotiemme asukkaille YIT Plus -asukasportaalimme lisänä”, toteaa YIT:n Asumisen kehitysjohtaja Marko Oinas.

”On todella hienoa että olemme saaneet mahdollisuuden tähän yhteistyöhön. Ensi askeleet YIT Plus rajapinta toteutuksessa on jo tehty, ja yhteistyö on toiminut loistavasti”, kertoo One4all:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton

One4all:n ja iLoq Oy:n tiivis yhteistyö tukee kumppanuutta YIT:n kanssa. Huhtikuussa 2018 allekirjoitetun sopimuksen myötä iLoq Oy:sta tuli YIT Rakennus Oy:n ainoa kumppani älykkäissä lukitusratkaisuissa. Yhteistilojen varauskalenterit ovat osa One4all:n asumispalvelua, ja näiden kulunohjausta voidaan hallinnoida iLoq:n lukitusratkaisulla jo toteutetun integraation avulla. 

”YIT:n valitessa meidät kumppanikseen on osoitus siitä, että olemme saavuttaneet heidän luottamuksen palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa ja kehittämässä kokonaisvaltaista asumisen laatua. Odotamme innolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan”, toteaa Kitte Hamilton.

Lisätietoja
Kitte Hamilton, toimitusjohtaja, One4all Finland Oy
+358 40 7611 923
kitte.hamilton@one4all.fi

Lehdistötiedotteeseen linkki
Lehdistökuviin linkki

 

One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys. Vuodesta 2011 olemme keskittyneet kehittämään ja tuottamaan digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja, vuokrataloyhtiöiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin, sekä alueellisiin hankkeisiin. Toiminta-ajatuksemme on asumisviihtyvyyden ja tuloksellisen kiinteistöpidon varmistaminen ja parantaminen, sekä yhteisöllisyyden tukeminen. One4all:n liikevaihto on ylittänyt 0,5 milj € ja kasvuennuste on n 100% käynnissä olevalla  tilikaudella. One4all tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli yli 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.yitgroup.com/fi