One4all Finland Oy yhteistyössä Isännöintiliiton kanssa

One4all Finland Oy ja Isännöintiliiton Palveluverkosto

 

One4all Finland Oy liittyy osaksi Isännöintiliiton Palveluverkostoa, jonka tehtävä on jakaa asiantuntemusta, ja olla mukana edistämässä isännöintipalvelujen kehittämistä. Digitalisaatio eli sähköiset palvelut muuttavat isännöintitoimialaa, ja sen myötä myös viestintävälineiden merkitys kasvaa. Digitaalisten asukasviestintäpalvelujen asiantuntijana olemme mukana tukemassa isännöintitoimialan muuttuvien palvelutuotteiden kehittämistä.

"Nykyaikaiseen taloyhtiöviestintään kuuluu olennaisena osana sähköiset viestintäkanavat. One4all:n viestintäratkaisut osuvat suoraan tähän tarpeeseen, ja on hienoa olla mukana kehittämässä viestinnän kokonaisuutta isännöintiyritysten näkökulmasta", toteaa kehityspäällikkö Henrik Tuhkanen Isännöintiliitosta.

 

Toimivan isännöinnin palvelut - mukana huolehtimassa ihmisistä

Digitaaliset viestintäratkaisumme:

  • tukevat luotettavaa tiedonkulkua ja raportointia - valmistavat isännöintipalvelujen jatkuvan laadun kehittämisen
  • rakentavat modernia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua - tyytyväiset asiakkaat ja asukkaat takaavat pitkäaikaisen yhteistyön
  • tehostavat nopeaa tavoitettavuutta ja reagointia - tehokas asukasviestintä kriisi- ja ongelmatilanteissa on ensisijaisen tärkeää ja tukee turvallisuusmielikuvaa
  • parantavat isännöinnin palvelumielikuvaa - aktiivinen, ennakoiva ja ratkaisukeskeinen viestintä nykyaikaisilla ja tehokkailla työkaluilla tukee myös asiantuntijuutta

One4all Oy palveluksessasi:

  • Autamme isännöitsijää keskittymään taloyhtiön asioiden kehittämiseen, päivittäisen asioiden ja teknisen isännöinnin hoitoon tarjoamalla luotettavat, vaivattomat ja tehokkaat viestintä- ja yhteydenpito työkalut.
  • Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöityihin palveluratkaisuihin.
  • Tehtävämme on olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaista asumisen laatua niin kiinteistönhallinnan kuin asukkaiden kannalta.
  • Toimimme avoimessa vuorovaikutussuhteessa eri sidosryhmiemme kanssa ja tuemme kumppaneitamme tietotaidon ja osaamisen jakamisen kautta.
  • Olemme sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme asiakkaan tarpeita tukevia luotettavia ja laadukkaita palveluja.
 

Isännöintiliitto on tehokas jäsentensä etujen edistäjä. Tuomme esille isännöinnin merkitystä, vaikutamme isännöintialan asemaan yhteiskunnassa ja teemme työtä alan kehityksen eteen. Panostamme paljon yhteydenpitoon jäsentemme kanssa. Isännöintiliitto vaikuttaa välillisesti kaikkien kerros- ja rivitaloissa asuvan 2,7 miljoonan suomalaisten elämään. Tuemme isännöintialan kehitystä ja jäsenyrityksiä toimintansa parantamisessa. Isännöintiliittoon kuuluu yli 500 jäsenyritystä ja 22 paikallisyhdistystä, joiden kautta liittoon kuuluu yli 2/3 Suomen isännöinnistä.