One4all Finland Oy:n viestintä ja markkinointi sai uuden vahvistuksen

 

One4all Finland Oy:n viestintä ja markkinointi sai tällä viikolla uuden vahvistuksen, kun Patricia Pousar liittyi joukkoomme!

Patricialla on monipuolinen viestinnän ja markkinoinnin tausta ja vahvaa näyttöä etenkin b2b-tapahtumien parista. Hän on työskennellyt isojen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parissa, luoden sisältöjä ja viestinnällisiä elementtejä hyvin monenlaisille kohderyhmille ja toimialoille. Omiksi vahvuuksikseen hän nimeää visuaalisuuden ja selkeän, käyttäjälähtöisen viestinnän. Vapaa-aikaansa Patricia viettää mieluiten joko piirrellen, laulellen, perheen parissa tai hevosen selässä.

“Hyppäsin innolla mukaan One4all:n porukkaan, on hienoa saada opetella uuden toimialan saloihin ja päästä osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa. Haluan vahvistaa One4all:n tunnettuutta entisestään ja tarjota asiakkaillemme tukea ja ideoita palvelujemme monipuoliseen käyttöön! Toivonkin, että asiakkaamme ovat matalalla kynnyksellä myös minuun päin yhteydessä, kun he kaipaavat ideoita ja vinkkejä asukasviestintään.”