Lehdistötiedote 5.10.2016

PNT®mobile – kiinteistöviestintä aina asukkaan mukana

PNT®mobile asukassovellus on uusi reaaliaikainen viestintäkanava taloyhtiön hallinnon ja asukkaan välillä. Mobiiliapplikaatio päivitetään PNT-hallintajärjestelmän kautta porrasnäyttöviestinnän yhteydessä, tai erikseen omana palvelunaan. Keskenään keskustelevat järjestelmät takaavat aina ajantasaisen tiedon välittymisen sekä vähentävät kiinteistönhallinnan työtä.

PNT®mobilessa viestintä on molemminpuolista, myös asukas voi käydä dialogia kiinteistöhallinnan kanssa. Järjestelmään voidaan luoda erilaisia käyttäjäryhmiä, esimerkiksi hallituksella ja asukastoimikunnalla voi olla erilaiset käyttöoikeudet. Osakkeenomistajille ja vuokralaisille voidaan lähettää erilaisia viestejä. Asetukset ja käyttöoikeudet määritellään henkilökohtaisiksi.

PNT®mobile kustannustehokas viestintävaihtoehto

PNT®mobile toimii myös itsenäisenä järjestelmänä. Se on hyvä vaihtoehto rivitalojen ja pienten taloyhtiöiden viestinnän tehostamiseen. Erillisiä porrasnäyttöjä tai sähköpostilistoja ei enää tarvita.

Vaikutusmahdollisuus osallistuttaa asukasta

Asukas voi itse valita millaisista viesteistä hän haluaa ilmoituksen matkapuhelimeensa. Myös erilaiset kyselyt, kuten sopiva talkoopäivä tai asukastyytyväisyyskartoitus, ovat erittäin helppoja ja nopeita tehdä. Huoltopyyntöjen teko helpottuu ja ne välittyvät heti oikealle henkilölle.

Lisätietoja

toimitusjohtaja
Kitte Hamilton
040 7611 923
kitte.hamilton@one4all.fi
www.one4all.fi

Tervetuloa tutustumaan mobiiliin asukasviestintään osastollemme 6e99 12.–14.10.

FinnBuild Helsingin messukeskus.

 

One4All on erikoistunut kiinteistöjen digitaaliseen viestintään. Digitaaliset porrasnäytöt muuttavat kiinteistön viestinnän reaaliaikaiseksi. Tiedottaminen hoituu kustannustehokkaasti joko koko kiinteistökantaan tai rappukohtaisesti.

Asukkaat hyötyvät tehostuneesta viestinnästä ja asukastyytyväisyys paranee. Kaikki tiedot löytyvät samasta paikasta porrasnäytöltä tai kännykästä. Kiinteistöyhtiö ja isännöitsijä helpottavat omaa työtään. Tiedot päivittyvät välittömästi lisäysten jälkeen, mutta tiedotteita voi ajastaa myös silloin kun siihen on parhaiten aikaa.