Lehdistötiedote 5.10.2016

Porrasnäyttö päivittyy taloyhtiön tarpeen mukaan

One4All tarjoaa ensimmäisenä passiivisten digitaalisten porrasnäyttöjen päivittämistä aktiivisiksi kosketusnäytöiksi. Uusi porrasnäyttökotelointi mahdollistaa sen, että päivitys voidaan tehdä jo asennettuihin digitaalisiin porrasnäyttöihin. Näin porrasnäytöt elävät taloyhtiön tarpeiden mukaisesti, eikä taloyhtiön tarvitse investoida uuteen laitteeseen kun aktiivisen porrasnäytön hankkiminen tulee ajankohtaiseksi.

Kosketusominaisuus on suojassa viiden millimetrin karkaistun turvalasin takana, joten se kestää hyvin sekä kulutusta että ilkivaltaa.

Aktiivinen viestintä aktivoi myös asukasta

Asumisviihtyvyys paranee, kun asukas saa riittävästi oikeaa tietoa sekä pystyy vaikuttamaan taloyhtiön asioihin. Porrasnäytöt ja taloyhtiöviestinnän mobiilisovellukset ovat avainasemassa kun halutaan viestiä asukkaille reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja yhdellä kertaa.

Digitaalisissa porrasnäytöissä erilaiset kyselyt, ajankohtaiset tiedotteet, muuttuvat asukastiedot ja varausjärjestelmät hoituvat helposti yhdestä paikasta yhdellä kertaa. Digitaalinen porrasnäyttö on myös mobiili, näin taloyhtiöviestintä on aina asukkaan saatavilla.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Kitte Hamilton, 040 7611 923, kitte.hamiltonone4all.fi, www.one4all.fi

Tervetuloa tutustumaan aktiivisiin porrasnäyttöihin osastollemme 6e99 12.–14.10. FinnBuild Helsingin messukeskus.


One4All on erikoistunut kiinteistöjen digitaaliseen viestintään. Digitaaliset porrasnäytöt muuttavat kiinteistön viestinnän reaaliaikaiseksi. Tiedottaminen hoituu kustannustehokkaasti joko koko kiinteistökantaan tai rappukohtaisesti.

Asukkaat hyötyvät tehostuneesta viestinnästä ja asukastyytyväisyys paranee. Kaikki tiedot löytyvät samasta paikasta porrasnäytöltä tai kännykästä. Kiinteistöyhtiö ja isännöitsijä helpottavat omaa työtään. Tiedot päivittyvät välittömästi lisäysten jälkeen, mutta tiedotteita voi ajastaa myös silloin kun siihen on parhaiten aikaa.