Päivä hurahti siivillä Taloyhtiö 2016 tapahtumassa tänään Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa.

Kiitos teille kaikille jotka kävitte meitä tapaamassa ja jakamassa ajatuksianne kanssamme.

Jälleen tavattiin paljon uusia ihmisiä ja saatiin aikaan mielenkiintoisia keskusteluita hallintotavoista, viestintäsuosituksesta ja sen vaikutuksesta taloyhtiön hallintoon ja strategioihin, isännöinnistä sekä uusia ajatuksia digitaalisten porrasnäyttöjen kehityksestä.

Muutamia poimintoja päivän keskusteluista:

”Digitaalinen porrasnäyttö toisi ehdottomasti lisäarvoa kiinteistölle. Myyntitilanteessa potentiaalinen ostaja mieltäisi taloyhtiön moderniksi ja edelläkävijäksi jos ensimmäinen asia minkä hän näkee astuessaan taloon sisään on tyylikäs digitaalinen porrasnäyttö.” kommentoi asunnon omistaja.

Vertaukseksi keskusteltiin siitä että eteinen kannattaa aina remontoida viimeisen päälle, sillä eteinen on ensimmäinen asia mitä vieras näkee kun asuntoon sisään astuu, ja viimeinen asia minkä hän muistaa lähtiessään. Sama asia pätee porrashuoneistoon.

”Saisiko näitä vuokrata myyntiesittely sunnuntaiksi porraskäytävään jos ei niitä taloyhtiö muuten hanki?”
_

”Hallituksen jäsenenä ja taloyhtiön puolesta digitaalinen porrasnäyttö kiinnostaa erittäin paljon, mutta mikä on isännöitsijän valmius tällaisen järjestelmän käyttöönotossa? Miksi ei isännöitsijä tarjoa tällaista mahdollisuutta suoraan, vaan velvoittaa hallituksen itse metsästelemään palvelua?” pohti hallituksen puheenjohtaja.

Tässä monelle isännöintitoimistolle pohdittavaa. Isännöinnin kannalta olisi suotavaa valita yksi porrasnäyttö toimittaja, jonka tuotteita voi asiakkailleen tarjota ja suositella kun näille kysyntää on. Yhtenäinen järjestelmä isännöintiyrityksen käytössä on koko yrityksen edunmukaista. Näin voidaan koko kiinteistökantaa hallita kerrallaan, vaikka yksittäinen isännöitsijä hoitaakin päivittäistä viestintää yksittäisten taloyhtiöiden osalta. Tällä tavalla järjestelmä on tuttu kaikille isännöitsijöille myös asiakkuuksien vaihtuessa isännöitsijältä toiselle.

Tässä muutama yksittäinen poiminta mieleenpainuvista keskusteluista.

Myös uutta on tulossa ja kehitys jatkuu.

Seuraavia tapahtumia: FinnBuild 2016 sekä Isännöintipäivät 2016.

Lisätietoa palveluistamme saat ottamalla meihin yhteyttä. Tulemme mielellään kertomaan tuotteestamme ja sen tuomista hyödyistä lisää.