UUSI PNT®mobile 2

Sujuvampaa käyttöä, sulavuutta ja nopeutta, paranneltuja sekä uusia ominaisuuksia - sitä on uudistunut  PNT®mobile 2.

PNTmobilea kehitetään koko ajan, sillä asiakkaittemme kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön tuloksena saamme aina ensikäden tietoa konkreettisista tarpeista, mutta myös suurista tulevaisuuden visioista. Tahdommekin kiittää asiakkaitamme upeasta yhteistyöstä!

Monipuolisemman ja räätälöitävissä olevan palvelualustan merkitys korostuu silloin, kun suunnitelmallisesti panostetaan asukasviestintään ja älykkäiden asukaspalveluiden toteuttamiseen. Varsinkin vuokrataloyhtiöissä ja korttelihankkeissa, sekä alueellisissa yhteisöllisissä hankkeissa, joissa erityisesti asumisen kokemus, tiedonkulku, asumisen palvelut ja yhteisöllisyyden tukeminen korostuu, on oikein valitulla, käyttäjälähtöisesti kehittyvällä asumisen palvelualustalla ensisijainen merkitys.

Miten PNTmobile 2 eroaa edeltäjästään?

Uusi PNTmobile on rakennettu täysin uudelle sovellusalustalle. Käyttöliittymä on nopeampi ja sen käyttö sulavampaa. Ratkaisulla tarjoamme huomattavasti sujuvamman käyttökokemuksen asumisen palveluiden käyttämiseen. Uusi alusta vastaa paremmin myös meille tärkeisiin saavutettavuuskriteereihin.

Uudessa sovelluksessa varaukset näkyvät kootusti kalenterin etusivulta.

Sen lisäksi pian julkaistavassa kotivalikossa kaikkien viimeisimpien tapahtumien tarkastelu onnistuu jatkossa yhdestä paikasta. Itseä koskevien tapahtumien, uutisten ja tietojen löytäminen on jatkossa siis todella vaivatonta.

Personoimalla selkeitä asumisen palveluita

Uuden alustan myötä asiakkaamme pystyvät personoimaan sovelluksen sisältöä monipuolisesti:

  • Enää asukas ei joudu metsästämään itselleen tärkeitä viestejä, vaan ne voi näppärästi kerätä omien otsikoiden alle. Näin ne löytyvät nopeasti.
  • Vuokranantaja voi halutessaan sitouttaa asukkaitaan pian vapautuvien asuntojen avulla. Asukkaat voivatkin ilmoittautua jonottamaan omaan elämäntilanteeseensa paremmin soveltuvia asuntoja toiminnon avulla.  
  • Kun taloyhtiön asukastoimikunta on aktiivista, tiedotteiden määräkin kasvaa. Asukastoimikunnan tiedotteet löytyvät kätevästi ja kootusti omasta osiostaan. Myös näin vahvistetaan asukasdemokratiaa.
  • Hyvät asumisen edut ja palvelut saavat hyvät vuokralaiset sitoutumaan asumiseen. Vuokranantaja tai korttelitoimija voi tarjota asukkaille yhteistyökumppaneiden kautta esimerkiksi siivousta, lastenhoitoa ja vakuutuksia Ja miksi ei neuvoteltaisi asukkaille vielä jotain etua? Samalla kun asukas huomaa arkensa sujuvan paremmin valmiiksi valittujen palvelujen ansiosta, saa palveluntarjoaja itselleen loistavan markkinointialustan ja asukkaista itselleen uusia asiakkaita.
  • Digitaalinen asukaskansio helpottaa ohjeiden löytämistä, ja mikä parasta, ne pysyvät ajan tasalla. Ja jos nyt tiedon tarve tulisi vaikka reissun päällä, niin ei tarvitse odottaa kotiin asti mappisulkeisia, vaan tieto löytyy heti sovelluksesta.
  • Kirpputori toimintona onkin jo tuttu juttu, sen avulla voi jakamistaloutta harrastaa eri näkökulmista: Sovellukseen voi helposti julkaista vaikkapa tavaralainaamon. Miksi porakonetta ei voisi lainata naapurille, kun molemmilla on sille tarvetta korkeintaan kerran vuodessa. Naapurin Martta leipoi taas liikaa pullia ja haluaisi niistä eroon, tai yhden makaroonilaatikon sijaan tulikin akuutin tehokkuuskohtauksen aikana tehtyä kaksi ja pakkanen on täynnä kaalilaatikkoa... Samoilla helpoilla keinoilla vähennetään siis ruokahävikkiä, autetaan naapuria ja vaikutetaan samalla myös jätemääriin. Asia, jota ihmiset arvostavat.

Muuta uutta - kaiken kattavat kalenterit

Uusia ominaisuuksia julkaistaan vain uuteen PNTmobile sovellukseen. 

Alla esimakua kalentereiden monipuolisista uusista, toivotuista ominaisuuksista:
tilojen jakaminen erikseen tai kokonaisuutena varattaviin osiin
varaus mahdollisuuden antaminen myös ulkopuolisille
vakiovuorojen jonotukset ja monipuolisemmat maksuominaisuudet

Lue lisää kalenteriuudistuksesta tästä>>
 

Vanha sovellus on edelleen asukkaiden käytössä, mutta poistuu lähiaikoina sovelluskaupasta. 

Haluaisitko sinä olla osa uutta testiryhmäämme?

Olemme muodostammassa laajempaa testausryhmää, joten haluaisemme kuulla kokemuksesi sovelluksestamme!

Testaamme eri ominaisuuksia eri käyttääryhmien kanssa, joten vastaathan muutamaan taustoittavaan kysymykseen ilmoittautuessasi.

Ilmoittaudu mukaan kehitysraatiin tästä >>