UUTTA: PNT®pay maksupalvelu

 

Keväällä 2019 saatiin käyttöön uusi PNT®pay maksupalvelu.

“Asiakkaamme olivat jo pitkään kaivanneet toimivaa ratkaisua yhteistilojen laskutukselle. Rajapintoja laskutusjärjestelmiin on rakennettavissa, mutta lähdimme kuitenkin miettimään helposti käyttöönotettavaa vaivatonta ratkaisua. Siitä ajatus uuteen PNT®pay maksupalveluun syntyi”, kertoo One4allin toimitusjohtaja Kitte Hamilton

PNT®pay tarjoaa mahdollisuuden veloittaa yhteistilojen ja muiden hyödykkeiden veloitukset asukkaalta jo varausvaiheessa. Erillisiä laskutuksia ei tarvitse enää suorittaa, eikä varattavista hyödykkeistä koidu enää laskutuskustannuksia tai mahdollisia luottotappioita. 

Asukas maksaa nyt varaukset pankki- tai luottokortilla heti varauksen tekovaiheessa. Asukas syöttää korttitiedot maksupalveluun PNT®mobile asukassovelluksen kautta, ja luo itselleen henkilökohtaisen varmistuskoodin, jolla hän varmistaa varaukset aina uutta varausta tehdessään. Maksut siirtyvät aina suoraan asiakkaan tilille.

Varaukset voi tehdä PNT®mobile asukassovelluksen ja digitaalisten porrasnäyttöjen kautta.

Kalenterimäärityksiin on lisätty myös mahdollisuus määritellä hintoja kellonajan mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että suosituimmille vuoroille voidaan määritellä kalliimmat hinnat kuin esimerkiksi vähemmän käytetyille vuoroille. Tämän myötä saadaan mahdollisesti jaettua käyttöastetta tasaisemmin.

Asiakkaamme kommentoi palveluamme näin: “PNT®pay on toiminut hyvin. Laskutuksesta eroon pääseminen on helpottanut töitämme todella paljon. Tulemme ottamaan tämän käyttöön myös muissa kohteissa lähiaikoina.” 

Maksupalvelun toimittaa Checkout Finland Oy.

Kysy meiltä lisää:

Kitte
kitte.hamilton@one4all.fi
040 761 1923

Henry
henry.hietavala@one4all.fi
0400 888 218

 

3cm_One4all_PNT_pay_logo_72.jpg