Yhdessä olemme enemmän

 

Tänäkin vuonna liian moni perhe ja vanhus jää ilman joulua. Joulupukin veli Brother Christmas on ryhtynyt puheista tekoihin tuoden joulun sadoille perheille ja vanhuksille, joilla ei ole mahdollisuutta joulua itselleen toteuttaa.

Joulu saa kestää läpi vuoden

Brother Christmas inspiroi yhteisöllisellä toiminnallaan myös meitä muitakin auttamaan, sillä auttaminen tuo iloa niin autettaville kuin auttajille. Kiitollisena siitä, että asiakkaamme ovat luottaneet meihin arvostaen ammattitaitoamme ja palvelujamme, haluamme mekin vuorostamme antaa hyvän kiertää.

Hyvät yhteistyömallit syntyvät luottamuksesta. Yrityksemme palveluilla haluamme olla mukana tukemassa yhteisöllisyyttä ja rakentamassa yhteishenkeä turvalliseen asumiseen.

Vuoden 2018 aikana olemme mukana tukemassa Brother Christmasin toimintaa lahjoittamalla 10 € jokaisesta myydystä porrasnäytöstä. Samalla osallistamme kaikki asiakkaamme mukaan tekemään hyvää. Lahjoitukset menevät Brother Christmasin kautta apua tarvitseville kohteille. Viestitämme tarkemmin vuoden 2018 aikana kaikista kohtaamisista verkkosivuillamme ja somekanavissa.

 

Brother_Christmas_one4all_Finland.jpg

Kuka Brother Christmas

Tuusulalainen kahden pienen lapsen perheenisä Ari Koponen keksi hyväntekeväisyyshahmon seuratessaan maailmanmenoa kotisohvalta. Brother Christmas -hahmon ydinajatuksena on ollut, että hyviä tekoja voi tehdä ympäri vuoden. Someilmiöksi nousut yhden miehen hyväntekeväisyysorganisaatio on ehtinyt toteuttaa parin vuoden aikana tuhansia sairaiden lasten, yksinäisten vanhusten, vammaisten, vähävaraisten perheiden ja yksinhuoltajien unelmia erillaisilla hyväntekeväisyystempauksilla. Brother Christmasille tulee päivittäin noin 10-30 avunpyyntöä. Hänen suosionsa perustuu ruohonjuuritason toimintaan, auttaminen on konkreettista ja apu menee suoraan tiettyyn kohteeseen. Mukaan auttamaan ovat tulleet niin yksityiset ihmiset, yritykset kuin julkisuuden henkilöt.

One4all Oy

Kehitämme digitaalisia asukasviestintäratkaisuja kiinteistöjen viestintätarpeisiin yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Palvelumme tukevat yhteisöllisyyttä osallistamalla vuokratalo- ja taloyhtiöt osaksi asumisen ja asuinympäristön viihtyvyyden ja turvallisuuden kehittämistä.

 

Rauhallista joulua ja
Hyvää tekevää vuotta 2018!

 
 

One4all -tiimi & BrotherChristmas.png