Avoin rekry: Etsimme markkinointi- & viestintäpäällikköä ja myyntipäällikköä

Etsimme One4allille markkinointi- ja viestintäpäällikköä sekä myyntipäällikköä osaksi yrityksen kasvutarinaa. Tutustu alla molempiin avoimiin työtehtäviin ja ota rohkeasti yhteyttä Kitteen ja Henryyn. Molempien työtehtävien osalta haku on avoinna kunnes tehtävään löytyy sopiva henkilö.

Oletko etsimämme markkinoinnin ja viestinnän osaaja?

Etsimme viestintä- ja markkinointipäällikköä vastaamaan yrityksen visuaalisesta ja kirjallisesta ulosannista, eli todennäköisesti juuri sinua! Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten tiedotteiden ja artikkelien kirjoittaminen, sosiaalisen median tilien ylläpito ja sisällöntuotanto, verkkosivujen päivitys ja kehitys, sekä yksittäisten markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden toteutus.

Näillä taidoilla pärjäät tehtävässä paremmin kuin hyvin:

  • Kirjoitat mielelläsi ja oikein. Kielioppiguru sinun ei tarvitse olla, mutta me muut olemme välillä hieman kieli puolia (kuten huomaat) ja siksi taitosi ovat tarpeen.
  • Adoben ohjelmista Photoshop, InDesign ja Illustrator on hyvä olla ainakin jossain määrin hallussa. Graafikko tai visuaalinen superstarakaan sinun ei tietenkään tarvitse olla, mutta hallitset kuvankäsittelyn perusteet ja osaat tuottaa eri kokoista ja näköistä kuvaa ja leiskoja, esim bannereita tai printtimainoksia.
  • Ymmärrät luonnollisesti markkinoinnin ja viestinnän perusperiaatteita ja otat mielelläsi haltuun uusia tietoja, taitoja, ohjelmia ja toimintaympäristöjä.
  • Hienoa jos olet kiinnostunut myös saavutettavuudesta ja palvelumuotoilusta.
  • Olet itsenäinen tekijä. Huomaat tarpeen, tartut toimeen, ehdotat ja perustelet. Sparrauskumppaninasi toimii toimitusjohtajamme Kitte, joka ottaa mielellään vastaan ideasi. 

Työsi pyörii asukasviestinnän digitaalisten ratkaisujen ja niiden kehittämisen ympärillä. Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työt voi hoitaa joustavasti myös etänä. Työ on varsin itsenäistä, me luotamme että sinä osaat ja teet työsi parhaiden taitojesi mukaisesti.

Ihannetilanteessa pääsisit aloittamaan työn mahdollisimman pian, jolloin saisit napattua kaikki tarvittavat vinkit ja opit talteen edeltäjältäsi.

Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kitte@one4all.fi.
Voit myös soittaa Kitelle 040 7611923, jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla lisää.

Oletko etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme jo myyjän kannuksensa ansainnutta, kokenutta lisävahvistusta aktiiviseen myyntityöhön ja myynnin kehittämiseen yhteistyössä myynnistä vastaavan osakkaamme Henry Hietavalan kanssa. Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavasta:

  • Olet palvelualtis ja joustava – se hyvä tyyppi, jonka kanssa asiakkaan on helppo asioida ja johon on helppo luottaa. Haluat olla osa yrityksemme kasvutarinaa ja haluat aidosti tehdä tulosta, asiakkaan tarpeet edellä.
  • Haluat olla palvelumme ilosanoman lähetti, jonka tahtotila on auttaa asiakkaita löytämään paras ja toimivin ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Ymmärrät tai haluat oppia ymmärtämään digitaalisen asukasviestinnän tärkeyden osana modernia ja laadukasta asumista. On eduksi, jos omaat jo aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, tai olet vähintään innokas ottamaan alan haltuun.
  • Palvelumme kansainvälistyessä kielitaidosta on hyötyä, siksi toivomme että suomi, ruotsi ja englanti sujuvat sinulta helposti.

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työt voi hoitaa joustavasti myös etänä. Asiakkaamme sijaitsevat tällä hetkellä pääosin Suomessa.

Mikäli myyjänvaistosi heräsi ja koet voivasi olla oikea henkilö yrityksemme myyntivahvistukseksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen henry@one4all.fi.
Lisätietoja saat soittamalla Henrylle 0400 888218.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti