Seniori taloyhtiönsä viestintävastaavana

Ikäihmiset yllättävät usein teknisilla tietotaidoillaan, kiinnostuksellaan oppia uuttaa sekä ymmärryksellä siitä, kuinka tärkeää taloyhtiössä on sisäinen viestintä.

 

ALTTI-FinnBuild-One4all-taloyhtio-asukasviestinta-porrasnaytto.jpg

Mikko ja Altti päivittävät kuulumisia messuilla ja käyvät läpi uusien moduulien tilauksen.


Porilaisen taloyhtiön Asunto Oy Hillervonpirtin hallituksen puheenjohtaja Altti Aronen hankki digitaaliset porrasnäytöt yhtiöönsä huhtikuussa. Altti pistäytyi FinnBuild-messuosastollamme ja kiinnostui päivittämään passiiviset näytöt kosketusominaisuudella toimiviin näyttöihin.

“Kehitymme asiakaslähtöisesti asiakkaittemme tarpeiden mukaan tarjoamalla vaihtoehtoisia ratkaisuja. Kehitimme jo alkumetreillä porrasnäytön, joka on päivitettävissä tarpeen vaatiessa kosketusominaisuudella”, kertoo Kitte Hamilton

Porrasnäytöissä oleva liikuntarajoitteiset huomioiva toiminnallisuus oli Altille yllätys, “No mutta, tämähän on hyvä! Meillä kun on taloyhtiössä muutama rollaattorilla ja pyörätuolilla kulkeva asukas, tämä on juuri sopiva heille.”

Digitaalisten porrasnäyttöjen sisällön hallinnointi on sujunut Altilta mutkattomasti PNT®manager hallintajärjestelmän kautta. Tiedotteita voisi laittaa vaikka joka päivä sillä niiden lisäys on helppoa. Ajastustoiminnalla voi valita kuinka kauan haluaa tiedotteen näkyvän. Näytöissä näkyvä sisältö on siis helppo pitää ajan tasalla.

Altti oli aamulla päivittänyt porrasnäyttöihin asukkaille tärkeän tiedotteen taloyhtiön vedenkulutuksesta. Asia oli hyvin ajankohtainen, sillä vedenkulutus oli noussut seitsemän kuukauden sisällä 1575 m3:sta 1740 m3:seen.

“Nythän on se #energiansäästöviikko menossa. Täytyy tiedottaa aktiivisesti, sillä asukkaat eivät usko ennenkuin näkevät luvut.”

Toistaiseksi Altti on ollut päävastuussa hallintajärjestelmän käytöstä, sisällön ja tiedotteiden tuotannosta. Tulevaisuuden tiedottamista ajatellen hän tilasi Mikolta kolme uutta tiedotusmoduulia. Huollon ja isännöin lisäksi asukkaat voivat välittää tiedotteita oman moduulinsa kautta. Tiedotteet menevät Altin kautta, koska hänen mielestään on hyvä suodattaa tietoa. Lisäksi lisättiin yleisen tiedottamisen moduuli, sekä uusi moduuli lähikauppiaalle, joka saa käyttää porrasnäyttöjä mainostilanaan.

 

Taloyhtio_digitaalinen_porrasnaytto_One4all.jpg

"Näppärä ja kiva vehje tämä porrasnäyttö! Asukkaat jäävät jopa näyttöjen eteen
lukemaan uutisia ja keskustelemaan!" Tuemme siis palveluillamme kaikin puolin yhteisöllisyyttä!