Vuokrataloyhtiö Kuopiosta päivitti porrastaulun digiaikaan

one4all-digitaalinen-porrastaulu-porrasnaytto-infonaytto-infotaulu.jpg

 

Palvelumme on herättänyt paljon kiinnostusta vuokrataloyhtiöissä. Kehitämme määrätietoisesti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa digitaalisia viestintäratkaisuja, porrasnäyttöjä ja mobiilipalveluja, kiinteistöhallinnan ja asukasviestinnän tarpeisiin. Monikanavaiset ja helppokäyttöiset viestintäratkaisut palvelevat niin yhtiön asukkaita kuin kiinteistönhoitajia ja muita sidosryhmiä. Uudiskohteita suunnitellessa monet asiakkaistamme ovat huomioineet tarpeen digitalisoida yhtiön viestintäkanavat.

 

Asiakkaamme Niiralan Kulma Oy tarjoaa laadukkaita vuokrakoteja Kuopiosta ja sen lähialueelta. Niiralan Kulma otti syyskuussa 2017 käyttöön uudiskohteeseen ensimmäisen digitaalisen porrastaulun. Myös PNT®mobile sovelluksen käyttöönotto käynnistetään lähiaikoina.

 

Talon Avoimet Ovet -esittelypäivässä näyttö herätti runsaasti huomiota, ja kiintestönhoitajilta on tullut positiivista palautetta. Digitaalinen porrasnäyttö helpottaa heidän työtään huomattavasti, ja tavoitteena on aktiivisesti tuottaa sisältöä tauluille. Sisällön hallinta on helppoa ja joustavaa.

 

Porrasnäytön visuaalinen ilme on suunniteltu Niiralan Kulman oman brändin mukaiseksi. Vuokrataloyhtiön tunnus eli logo on sijoitettu näkyvästi kotelon yläosaan. Alaosaa kiertää yhtiölle luotu graafinen kaupunkimaisema.  "Yhtiömme brändi on näin erittäin tunnistettava ja selkeä", toteaa markkinointisuunnittelija Hanna Harjunheimo.

 

 

one4all-digitaalinen-porrastaulu-infotaulu-Niiralan-Kulma.jpg
 

Laadukas kotimainen kotelointi on CE-merkitty pienjännitedirektiivin 2006/95/EY mukaisesti ja täyttää standardin EN61439 vaatimukset. 5 mm karkaistu turvalasi suojaa laiteistoa kovemmiltakin iskuilta. Sisäkoteloinnin luokka IP20. Kysy meiltä myös ulkokotelointeja.


Tarjoamme apua myös sekä näytölle, että koteloon sijoitettavan yhtön mukaisen visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous:

kitte.hamilton@one4all.fi

040 7611 923

 

Niiralan_Kulma_logo.jpg