Ota yhteyttä

Valtakunnallinen sopimus YIT Rakennus Oy:n kanssa

One4all Finland Oy allekirjoitti 15.10.2018 valtakunnallisen sopimuksen YIT Rakennus Oy:n, kanssa. Sopimuksen myötä One4all:sta tulee YIT:n yhteistyökumppani digitaalisten porrasnäyttöjen toimituksissa. Lisäksi One4all kehittää yhteistyössä YIT:n kanssa rajapintaa PNTmanager hallinta­järjestelmänsä ja YIT Plus -palvelun välille. YIT Plus on YIT:n oma digitaalinen palvelu, jonka avulla asukas pysyy ajan tasalla kotinsa ja taloyhtiönsä asioista. 

”One4all -porrasnäyttö monipuolisine mahdollisuuksineen on hyvä esimerkki digitalisaation tuomista hyödyistä kotiemme asukkaille YIT Plus -asukasportaalimme lisänä”, toteaa YIT:n Asumisen kehitysjohtaja Marko Oinas.

”On todella hienoa että olemme saaneet mahdollisuuden tähän yhteistyöhön. Ensi askeleet YIT Plus rajapinta toteutuksessa on jo tehty, ja yhteistyö on toiminut loistavasti”, kertoo One4all:n toimitusjohtaja Kitte Hamilton

One4all:n ja iLOQ Oy:n tiivis yhteistyö tukee kumppanuutta YIT:n kanssa. Huhtikuussa 2018 allekirjoitetun sopimuksen myötä iLOQ Oy:sta tuli YIT Rakennus Oy:n ainoa kumppani älykkäissä lukitusratkaisuissa. Yhteistilojen varauskalenterit ovat osa One4all:n asumispalvelua, ja näiden kulunohjausta voidaan hallinnoida iLoq:n lukitusratkaisulla jo toteutetun integraation avulla. 

”YIT:n valitessa meidät kumppanikseen on osoitus siitä, että olemme saavuttaneet heidän luottamuksen palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa ja kehittämässä kokonaisvaltaista asumisen laatua. Odotamme innolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan”, toteaa Kitte Hamilton.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti