Ota yhteyttä

Avoin rekry: Etsimme myyntipäällikköä

Etsimme One4allille myyntipäällikköä osaksi yrityksen kasvutarinaa. Tutustu alla avoimeen työtehtävään ja ota rohkeasti yhteyttä Henryyn. Haku on avoinna kunnes tehtävään löytyy sopiva henkilö.

Oletko etsimämme myyntipäällikkö?

Etsimme jo myyjän kannuksensa ansainnutta, kokenutta lisävahvistusta aktiiviseen myyntityöhön ja myynnin kehittämiseen yhteistyössä myynnistä vastaavan osakkaamme Henry Hietavalan kanssa. Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavasta:

  • Olet palvelualtis ja joustava – se hyvä tyyppi, jonka kanssa asiakkaan on helppo asioida ja johon on helppo luottaa. Haluat olla osa yrityksemme kasvutarinaa ja haluat aidosti tehdä tulosta, asiakkaan tarpeet edellä.
  • Haluat olla palvelumme ilosanoman lähetti, jonka tahtotila on auttaa asiakkaita löytämään paras ja toimivin ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Ymmärrät tai haluat oppia ymmärtämään digitaalisen asukasviestinnän tärkeyden osana modernia ja laadukasta asumista. On eduksi, jos omaat jo aiempaa kokemusta kiinteistöalalta tai olet vähintään innokas ottamaan alan haltuun.
  • Palvelumme kansainvälistyessä kielitaidosta on hyötyä, siksi toivomme että suomi, ruotsi ja englanti sujuvat sinulta helposti.

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työt voi hoitaa joustavasti myös etänä. Asiakkaamme sijaitsevat tällä hetkellä pääosin Suomessa.

Mikäli myyjänvaistosi heräsi ja koet olevasi oikea henkilö yrityksemme myyntivahvistukseksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected].
Lisätietoja saat soittamalla Henrylle 0400 888218.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti