Ota yhteyttä

Tarinamme

Olemme asukasviestinnän ja digitaalisten asumispalvelujen asiantuntijayritys

One4all Finland Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen asukasviestinnän ja asukaspalvelujen digitaalisten ratkaisujen asiantuntijayritys. One4allin palveluihin kuuluvat mm. taloyhtiöiden digitaaliset porrasnäytöt, asukkaiden mobiilisovellus sekä digitaalinen varauskalenteri jolla varataan yhteistiloja ja asukaspalveluita. One4allin tavoitteena on tarjota alusta saumattomalle asukaskokemukselle.

Toiminta-ajatuksemme on asumisviihtyvyyden ja tuloksellisen kiinteistöpidon varmistaminen ja parantaminen, sekä yhteisöllisyyden kehittäminen ja tukeminen. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaista asumisen laatua.

Asioidessasi kanssamme saat luotettavan kumppanin kehittämään yhtiösi hyvää hallintoa ja asukastyytyväisyyttä tehokkaiden viestintätyökalujen ja asukaspalveluratkaisujen avulla.

Omistaudumme yhteistyölle. Tavoitteenamme on aina pitkäjänteinen kumppanuus, jota seurataan ja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa, vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. 

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Arvojamme ovat avoimuus, joustavuus ja asiakastarpeiden tiedostaminen ja ymmärtäminen. Luotettavuus on ansaittu arvo ja tavoitteemme on olla jokaisen asiakkaan silmissä tämän luottamuksensa arvoinen.

Korkeatasoinen laatumme merkitsee meille ratkaisukeskeisyyttä; toimivia, kestäviä ja kehittyviä palveluita. Teemme yhteistyötä alan huippuosaajien kanssa, varmistaaksemme palvelumme laadun. Vastuullisuus on osa toimintaamme ja digitaaliset porras­näyttömme ovat vuodesta 2021 lähtien hiilineutraaleja.

Tästä kaikki sai alkunsa

Tarinamme alkoi vuonna 2011 markkinointi- ja digitoimistona. Helsinkiläisen isännöitsijän kysymyksestä kaikki kuitenkin muuttui, hänen miettiessään ääneen ”Miksi ei ole digitaalisia porrasnäyttöjä?”. Tästä kysymyksestä syntyi palo tutkia tarpeita ja kehittää asumisen alalle toimiva, joustava ja kehittyvä asumisen palvelualusta. Matkan varrella yksi jos toinen toimija torppasi täysin ideamme ja epäili sen menestystä. Mutta oma uskomme ei laantunut. Jatkoimme yrittämistä ja löysimme rinnallemme sitoutuneita yhteistyökumppaneita.

Matka oli pitkä, sillä vastaavia tarjoajia ei ollut montaa ja useimmille asiakkaille koko ajatus asumisen digitalisaatiosta oli vieras. Tuotteistusta, myyntityötä ja vakuutteluita tehtiin kauan, kunnes ensimmäinen One4allin digitaalinen porrasnäyttö asennettiin vihdoin vuonna 2015. Ensimmäisestä tuotteestamme, passiivisesta porrasnäytöstä, olemme ottaneet aimo harppauksen tänä päivänä tarjoamaamme asumisen palvelualustaan, joka pitää sisällään porrasnäyttöjen lisäksi niin paljon muuta.

Otteita matkan varrelta

Kitte Hamilton, CEO

Haluatko tietää lisää yrityksestä ja toiminnastamme?

Soita tai lähetä viestiä, kerron mielelläni lisää yrityksestämme ja arvoistamme.

Kitte Hamilton, toimitusjohtaja