Varauskalenteri

Digitaalinen varauskalenteri on varausjärjestelmä taloyhtiön yhteistiloille, joka helpottaa yhteistilojen ja muiden yhteisten hyödykkeiden varaamista ja hallinnoimista. Varaukset ovat aina ajan tasalla eikä käsinkirjoitettujen varausvihkojen tarkistamiseen, varausten vastaanottamiseen, avainten luovuttamiseen tai edes saunan kiukaan käynnistämiseen kulu enää henkilöresursseja – kaikki toimii sähköisesti varauskalenterin avulla!
Varauskalentereiden hallinta on helppoa PNTmanager hallinta­järjestelmän avulla.

Asukas voi tehdä varaukset rappukäytävän kosketusominaisuudella varustetulta digitaaliselta porrasnäytöltä, sekä  PNTmobile asukassovelluksesta älypuhelimeltaan tai selaimen kautta. Kalenteriin on mahdollista liittää PNTpay maksupalvelu, jolloin erilliselle laskutukselle ei ole enää tarvetta.

Nainen varaa kosketusnäytöllisen digitaalisen porrasnäytön kautta varauskalenterista taloyhtiön pesulavuoron.
Helppo varaus muutamalla klikkauksella

Helppo varaus muutamalla klikkauksella

Varaukset ovat aina ajan tasalla

Varaukset ovat aina ajan tasalla

Kytkettävissä PNT®pay maksupalveluun

Kytkettävissä PNT®pay maksupalveluun

Varauskalenteri

Taloyhtiön varausjärjestelmä näyttää ajankohtaiset varaustiedot

Reaaliaikaisesti päivittyvät sähköiset taloyhtiön varauskalenterit ovat helpotus niin asukkaan kuin isännöinnin arkeen. Asukkaat pääsevät varausjärjestelmään varaamaan vuoroja parilla klikkauksella ja isännöinti näkee PNTmanager hallinta­järjestelmän kautta ajankohtaisen varaustilanteen reaaliaikaisesti.

Kaikki varauskalenterin asetukset määritetään helposti hallinta­järjestelmästä. Vain muutamalla klikkauksella on helppo määrittää milloin hyödyke on varattavissa, mikä on maksimivarausten määrä per asukas tai mikä aktiivisten varausten maksimimäärä. Sähköiseen varauskalenteriin on myös helppo määrittää huoltosulut tai muut poikkeuspäivämäärät ja maksullisten palveluiden hinnat.

Asukas tekee varauskalenterin varausta PNTmobilesta tietokoneen selaimen kautta
Asukas kulkee taloyhtiön pesulaan
Varauskalenteri

Taloyhtiön tilavaraukset –yhteistilan ovi auki varattuna aikana

Varauskalentereiden yhteyteen on mahdollista kytkeä kulunohjaus, jolloin asukas pääsee kulkemaan varaamaansa tilaan omalla pin-koodillaan tai kulkutunnisteellaan varattuna aikana, jolloin tilojen väärinkäyttö vähenee ja turvallisuus lisääntyy.

Samaan tilaan voi sallia useamman varauksen (esim. pesula) tai tehdä yleisvarauksia (esim. lenkkisauna). Varaamisen voi myös sallia taloyhtiön ulkopuolisille.

Varauskalentereiden kulunohjaus toimii tällä hetkellä iLOQin, Salto KS:n ja Rollockin järjestelmien yhteydessä.

Varauskalenteri

Taloyhtiön palveluiden maksu varauksen yhteydessä

Varauskalenteriin on liitettävissä PNTpay -maksupalvelu, jolla maksullisten palveluiden veloitus onnistuu sujuvasti varausten yhteydessä. Asukas hallinnoi omia maksukorttejaan turvallisesti ja kuittaa maksun omalla tunnusluvullaan, jolloin varauksesta syntyy katevaraus. Palveluiden veloitus tapahtuu automaattisesti peruutusajan umpeuduttua.

PNTmobilen kautta varauskalenterin maksu PNTpay maksupalvelussa

Asiakastarina

iLOQ ja One4all Finland Oy - varauskalenteri ja kulunohjaus

Asiakastarina

Digitaalisten ratkaisujen merkitys asuntokaupassa

”Varauskirjat aina ajantasalla ja saatavilla!”

Kaikki näyttävät oppivan varausjärjestelmän käytön todella nopeasti!

Asuntosihteerit Nina ja Jenni
NAL Asunnot Oy

Se että olemme “digitalisoineet” viestinnän on merkki palveluidemme laadusta ja viesti siitä, että olemme mukana kehityksessä.

Teemu Paakkanen
Isännöintitoimisto Talopro

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti

Sujuvaa taloyhtiön tilojen hallintaa

Saunan kiukaan releohjaus

Sähköisen varauskalenterin kautta on mahdollista etäohjata saunan kiukaan releohjausta iLOQin kulunohjausjärjestelmän kautta.
Suoraan varauksiin kytketty releohjaus vähentää turhaa sähkönkulutusta ja kohdekäyntejä.

Varausten hallinnoijien työ helpottuu

Isännöinnin ja huollon työ helpottuu ja työmäärä vähenee huomattavasti, kun monet tilojen varauksiin, laskutuksiin ja ovien avaamisiin liittyvät työt poistuvat.

Varauskalenteri taipuu moneen

Varauskalenteriin kytketty tila voidaan jakaa helposti myös taloyhtiön ulkopuolisten käyttöön. Kunhan tilaan on kytkettävissä kulunohjaus, sähköisen varauskalenterin kautta on helppo hallinnoida käyttäjien maksuja ja kulkua.