Olemme täällä asiakkaitamme varten!

Tarjoamme digitaalisia asukasviestinnän ratkaisuja ja asumispalveluita taloyhtiön tarpeisiin

Haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamaan kokonaisvaltaista asumisen laatua, luotettavaa ja reaaliaikaista asukasviestintää sekä toimivia digitaalisia asumispalveluita.

Kitte Hamilton
Toimitusjohtaja, partner


Digitaaliset asukasviestintä- ja asumispalveluratkaisut

Asukastyytyväisyys ja toimivat digitaaliset ratkaisut

Asukkaiden tyytyväisyys ja toimiva asukasviestintä sekä toimivat asukaspalvelut ovat niin taloyhtiön kuin vuokrataloyhtiön ykköstavoite. Tavoitteeseen päästään nykyaikaisilla, digitaalisilla viestintä- ja asukaspalveluilla, jotka  tavoittavat asukkaat missä vain, milloin vain: digitaalinen porrasnäyttö, PNTmobile asukassovellus ja varauskalenteri vastaavat näihin tarpeisiin.

One4allin palveluilla tarjoat asukkaille:

  • Helppoa ja tavoitettavaa asukasviestintää
  • Ajantasaista tietoa nopeasti
  • Nykyaikaista ja korkealaatuista asumispalvelua
  • Laatua asumiseen ja elämiseen
Digitaalinen porrasnäyttö taloyhtiön porraskäytävässä, perhe käyttää kosketusnäytöllistä porrasnäyttöä

Miten tehdä hyvää asukasviestintää?Lue vinkkimme

Asukasviestinnän polku

Tehokkaita digitaalisia asukasviestinnän ratkaisuja ja asumispalveluita

Digitaaliset porrasnäytöt, asukassovellus ja sähköinen varauskalenteri takaavat laadukkaan asumisen.

Porras­näyttömme ovat hiilineutraaleja

Vastuullisuus on meille tärkeää

One4allille vastuullisuus on tärkeää. Huhtikuusta 2021 lähtien valmistamamme digitaaliset porrasnäytöt ovat hiilineutraaleja. Porrasnäytöistä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan seuraaviin sertifioituihin ilmastomuutosta hillitseviin hankkeisiin:

  • Hiilidioksidin sitominen puutalorakentamiseen, kotimainen hanke
  • Metsäkadon estäminen Rimba Rayan suojelualueella, Indonesia
  • Humbon metsityshanke, Etiopia
Lue lisää

Asiakkaitamme

Perinteiset lappuset seinillä on vaikea hahmottaa, ja seiniin jää roikkumaan usein vanhoja lappuja. Näytöllä kaikki tarpeellinen on selkeästi haettavissa ja luettavissa.

Anssi Tikkanen
isännöitsijä
IAT, Realia Management

Järjestelmä on meille kaikille todella helppokäyttöinen. Uskon asukkaiden yhteydenottojen meille vähentyneen tämän myötä ja näin meillä työntekijöillä vapautuu aikaa muuhun työhön.

Päivi Ojala
palvelupäällikkö
NAL Asunnot Oy

Helpottaa meidän kaikkien työtä huomattavasti, kun voimme viestittää ja lähettää tiedotteita saman järjestelmän kautta eri kohteisiin.

Nina
asuntosihteeri, NAL Asunnot Oy

AvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL AsunnotAvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL AsunnotAvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL Asunnot

Avain Asumisoikeus Oy, Avara Oy, Fastighets Ab Arcada Nova, FinCap Kiinteistövarainhoito, Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy, Jykes Kiinteistöt Oy, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy, Kruunuasunnot Oy, Lahden vanhusten asuntosäätiö rs, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, Merimieseläkekassa, NAL Asunnot Oy, Newsec Asset Management Oy, Niiralan Kulma Oy, Nurmijärven Kodit Oy, OP Kiinteistösijoitus Oy, Orimattilan Asunnot, Premico Consulting Oy, Premico Kodit, Realia Management Oy, Setlementti­asunnot Oy, Suomen Asuntoyhtymä, VTS-kodit / Tampereen Vuokratalosäätiö, Yrjö ja Hanna Kodit, Y-säätiö / M2 kodit

Haluatko lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme?

Täytä lomake, lupaamme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian.
Huom - tukipyynnöt pyydämme osoittamaan suoraan tekniseen tukeen support@one4all.fi jotta ongelmaan löytyy mahdollisimman pikainen ratkaisu. Henkilökohtaiset yhteystietomme löydät henkilöstö sivulta.

Täyttäisitkö?
Täyttäisitkö?
Tarkistatko osoitteen?

Kiitos, otamme yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti