Ota yhteyttä

Henkilöstö

Kitte Hamilton
Kitte Hamilton
Toimitusjohtaja
[email protected]
040 761 1923

One4allin toimitusjohtaja, osakas ja toinen perustajista, Kitte on kaikessa yrityksen toiminnassa aktiivisesti mukana ja asettaa yrityksemme asiakaslähtöisen tahdin. Vapaa-aika sujuu viihtyen perheen ja ystävien parissa.
Henry Hietavala
Henry Hietavala
Myynti
[email protected]
0400 888 218

One4allin osakas ja toinen perustajista Henry vastaa myynnistä ja tietää tuotteistamme ja palveluistamme kaiken, joten häneltä voi kysyä, jos kysyttävää ilmenee. Henkka viihtyy vapaalla mm. koripallon ja golfin parissa.
Heidi Kjellman
Myynti
[email protected]
041 731 9356

Heidi toimii One4allin myynnissä ja ammentaa asiantuntijuuttaan vuosikymmenten isännöitsijäkokemuksensa parista. Vapaa-ajallaan Heidi nauttii vauhdista ja hänet voikin löytää Harley Davidsoninsa kyydistä.
Tomi Hanka
Myynti
[email protected]
041 731 7338

Tomi on One4allin uusin myyntivahvistus. Hän hyödyntää työssään vahvaa myyntitaustaa sekä kokemusta isännöinnin ja teknisen isännöinnin parista. Tomi elää ja hengittää jääkiekkoa ja metallimusiikkia.
Patricia Pousar
Markkinointi
[email protected]
041 731 8640
 
Patricia hoitaa One4allin markkinointia ja toimii tiiviisti Sonjan tiimikaverina kaikessa viestintään ja markkinointiin liittyvässä. Patrician sydän sykkii omalle pojalle ja koiralle, hevosille, piirtämiselle ja kaikelle hupsulle.
Sonja Koskelainen
Viestintä
[email protected]
041 730 3341

One4allin viestinnästä vastaava Sonja innostuu yritysviestinnän rajattomista mahdollisuuksista. Hän hoitaa One4allin viestintää kaikissa kanavissa. Sonjan voi löytää vapaa-ajalla hot joogasta ja laskettelurinteestä.
Mikko Määttä
Järjestelmäkehitys ja rajapinnat
[email protected]
050 339 4575

One4allin järjestelmäguru Mikko tietää kaiken järjestelmämme toiminnoista ja asetuksista. Hän vastaa myös järjestelmäkehityksestä ja uusien ratkaisujen implementoinnista.
Vapaalla Mikko ryntää mielellään temppusukset jalassa rinteeseen.
Keerti Sharma
Järjestelmätestaus
[email protected]
040 626 5488

One4allin taitava ja tehokas testaaja Keerti on kerryttänyt laajan osaamisensa kansainvälisissä suuryrityksissä. Keertin poika on shakkivelho, joka kuulemma opettaa äitiään yhtä taitavaksi.
Waltteri Huhtaoja
Tuki ja asiakaspalvelu
[email protected]
040 845 5000

Waltteri on One4allin asiakaspalvelun tukipilari ja pitää huolen siitä, että asiakkaamme saavat tarvittavan tuen ja avun helposti ja nopeasti. Vapaalla Waltteri viihtyy kitaran ääressä musisoiden.
Mikael Salo
Tuki ja asiakaspalvelu
[email protected]
040 626 0611

Mikael on asiakaspalvelumme toinen tukipilari. Hän varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa ensiluokkaista tukea tehokkaasti ja positiivisella otteella. Mikaelin vapaa-aikaa täyttää jääkiekko, PS5 ja erilaiset lautailulajit.
Jani Autio
Jani Autio
Tuki & logistiikka
[email protected]
044 901 7674

Janin työhön kuuluvat monipuoliset tuen ja logistiikan työtehtävät, mm. porrasnäyttöjen asentaminen. Vapaa-ajallaan Jani on intohimoinen kalastaja, joka narraa kaloja menestyksekkäästi ympäri vuoden.
Pixi
Henkilöstön hyvinvointi
[email protected]


Pixi huoltaa henkilöstön henkistä hyvinvointia toimistolla arkisin klo 9–16, asiakastapaamiset sopimuksen mukaan. Pixi on henkilöstön lempparikollega, joka jakaa suukkoja ja pepunheilautuksia sekä arvostaa herkkuja ja rapsutuksia.

Hallitus

Kitte Hamilton
osakas
hallituksen jäsen

Henry Hietavala
osakas
hallituksen puheenjohtaja

Ville Salonen
hallituksen jäsen


Taloushallinto

Pauliina Roth
[email protected]
040 5650 001