Asukastieto­rajapinnat

Palveluidemme yhteyteen on mahdollista tuoda rajapintojen kautta paljon hyödyllistä dataa ja toimintoja.

Tällä hetkellä PNTmanager hallinta­järjestelmään on tuotavissa mm. asukastietoja, tiedotteita, pelastussuunnitelmia ja energiankulutustietoja. Lisäksi sähköiseen varauskalenteriimme on kytkettävissä eri kulunohjausjärjestelmiä ja maksujärjestelmiä.

Myös YLEuutiset, eri sosiaalisen median kanavat ja digitransit (paikallisliikenteen aikatulut) kytkeytyvät järjestelmäämme rajapinta-integraation kautta ja ovat nähtävissä porrasnäytöillä.

Lue alta tarkemmin nykyisistä rajapintaratkaisuistamme ja ota yhteyttä mikäli kaipaamaasi rajapintaa ei vielä näy sivuillamme.

Olemme aina halukkaita kehittämään järjestelmäämme ja valmiita miettimään uusia rajapintaratkaisuja asukasviestinnän ja laadukkaan asumisen parantamiseksi!

Rajapintaratkaisut automatisoivat tiedonsiirron

Rajapintaratkaisut automatisoivat tiedonsiirron

Rajapintaratkaisuilla helpotetaan mm. tilojen hallinointia

Rajapintaratkaisuilla helpotetaan mm. tilojen hallinointia

Rajapintaratkaisuilla säästetään resursseja

Rajapintaratkaisuilla säästetään resursseja

Asukastieto­rajapinnat

Asukastiedot kätevästi

Mikäli käytössä on isännöintijärjestelmä Tampuuri, Visma Fivaldi tai Hausvise, järjestelmästä on helposti siirrettävissä rajapinnan kautta asukastietoja PNTmanageriin.

Tampuurin rajapinnasta voidaan tuoda asukastietojen ohella myös osapuolitiedot ja tiedotteita postitustyökalun kautta. Hausvisen kautta voidaan tuoda myös tiedotteet.

Teemme rajapintoja myös vuokrataloyhtiöiden omiin asukastietojärjestelmiin.

Asukastiedot Porrasnäytöllä
PNTmanager hallintajärjestelmän näkymä, jossa pelastussuunnitelma valikkonäkymä
Asukastieto­rajapinnat

Pelastussuunnitelma

Pelsu-pelastussuunnitelman rajapinnan kautta porrasnäytöille ja PNTmobile asukassovellukseen on mahdollista jakaa aina ajan tasalla oleva pelastussuunnitelma ja toimintaohje. Asiakas voi itse valita jakaako näistä vain toisen tai molemmat nähtäväksi.

Pelsu-rajapinnan ansiosta asukkailla ja kiinteistön käyttäjillä on kaikki asumiseen ja turvallisuuteen liittyvät tiedot samassa paikassa ja aina saatavilla.

Asukastieto­rajapinnat

Kulunohjaustiedot varauskalenteriin

Olemme tehneet useita kulunohjausrajapintoja eri lukitusjärjestelmiin. Tämänhetkisiä kulunohjauksen rajapintoja on tehty iLOQ, SALTO KS ja Rollock järjestelmiin.

Kulunohjaus rajapinnan kautta

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti