Ota yhteyttä

Referenssit

Näin asiakkaamme ovat sanoneet meistä ja palveluistamme

”Järjestelmä on meille työntekijöille todella helppokäyttöinen. Uskon asukkaiden yhteydenottojen meille vähentyneen tämän myötä, ja näin meillä vapauttavan aikaa muuhun työhön. Järjestelmä lähettää esimerkiksi uudelle asukkaalle automaattisesti tunnukset sovellukseen ja kosketusnäyttöjen tilavarauksiin sekä PIN-koodin tilojen käyttöön”
-Päivi Ojala, NAL Asunnot Oy:n palvelupäällikkö

”Yhteistyö palveluineen on sujunut enemmän kuin kiitettävästi. One4all on aina pitänyt meidät hienosti ajan tasalla heti asennusten etenemisesistä lähtien. Ohjelma on käyttäjäystävälliseksi kehitelty, lisäksi meidän kehitysehdotukset on otettu hienosti huomioon. Uusien käyttäjien ohjeistaiminen järjestelmän käyttöön on onnistunut ilman koulutusta, pelkillä ohjeilla, se kertokoon ohjelmiston helppokäyttöisyydestä.”
-Minna Huttunen, Kruunuasunnot Oy

“Yhteistyö One4allin kanssa on ollut saumatonta. Palveluita on helppo käyttää, ja nyt kun ne ovat tulleet asukkaille tutuiksi, kaikki rullaa sujuvasti eikä asukkailta tule poikkeustilanteita lukuun ottamatta yhteydenottoja varauksista.”

– Oskari Salminen, Lumo One

”One4allin kehittämän digitaalinen viestintä– ja varauskalenterijärjestelmän mahdollisuudet ovat kyllä monipuoliset! Palvelu tukee kokonaisvaltaisesti taloyhtiömme strategisia tavoitteita.”
-Eino Rantala, As Oy Säästötuen hallituksen puheenjohtaja

“Suomen viimeinen toimiva asiakaspalvelu toimii tästä yrityksestä. Yhteydenottoihin vastataan ja tehtävät hoidetaan. Mitä muuta voisi toivoa!”
-Petri Hyvönen, isännöitsijä, Emännöintitoimisto Aamu

”Suosittelen tätä One4allin palvelua meidänkin asiakkaillemme! Tarjoamme siivouspalveluja ja tälläinen digitaalinen viestintäjärjestelmä helpottaa meidän työtä huomattavasti. Siivoojamme voivat kuvata ja tiedottaa reaaliajassa taloyhtiöissä näkemistään ongelmista paikanpäältä. Minä taas hallinnoin täältä toimistolta käsin koko vuoden aikaista siivoukseen liittyvää tiedottamista saman järjestelmän kautta. Ajastan tiedotteet etukäteen ja sisällön päivittäminen tapahtuu kädenkäänteessä. Todella järkevä ja helppokäyttöinen järjestelmä!”
-Mari Laaksonen, Cleanmarin Oy, toiminnanjohtaja

“Loistava yhteistyö. Vuokrataloyhtiöiden managerina meillä on jatkuva asukastiedottamisen tarve, eli on nopeasti tuotettava paljon tiedotteita asukkaille. Älytaulun kohdalla on helppoa kun istut vain koneelle ja voit tiedottaa asukkaita välittömästi ilman monistamis- tai tiedotteenjako prosesseja. Taulu pitäisi saada jokaiseen taloyhtiöön.”
-Anna-Leena Tolonen, Retta Management Oy

”Erinomaista palvelua ja hyvät työvälineet. One4allin porrasnäytöt ovat äärettömän simppeleitä käyttää ja helppoja päivittää. Toivonkin, että mahdollisimman moni taloyhtiö ottaisi ne käyttöön.”
-Hannaleena Kuutilo, Walttari Oy

”Erinomainen palvelu ja nopea reagointi palvelupyyntöihin.”
-Kirsi Kautola, Jykes Kiinteistöt Oy

”Varsinkin vuokrataloyhtiöissä tiedottamista tapahtuu melko usein, sillä ”asumisen tempo” on kovempaa, eivätkä asukkaat kuulu hallitukseen tai osallistu yhtiökokoukseen. Näillä viestintätyökaluilla tiedotus on ajanmukaista ja tehokasta”’
Anssi Tikkanen, Retta Management Oy

”Vuokratalon arvo selkeästi nousee vuokralaisten silmissä kun he jo rappukäytävään tullessaan näkevät siistin rappukäytävän ja modernin rapputaulun. Oman isännöintipalveluni ytimessä on digitalisaatio, ja nämä porrastaulut yhdessä sovelluksen kanssa sopii täydellisesti minun palvelukonseptiini.”
-Jere Sorvari, Prodomus Oy

”Tämä on seniorillekin helppo käyttää tämä hallinta­järjestelmä. Tiedotteet ja sisällöt on helppo syöttää, ja ajastuksella voi määritellä etukäteen mitä sisältöä digitaalisessa porrasnäytössä näkyy.”
-Altti Aronen, taloyhtiön hallituksen pj., As Oy Hillervonportti, Pori

”Uudiskohteissamme nämä asukasystävälliset viestintätyökalut toimivat osana tarjoamiamme Asuntopalveluja.”
Jaana Salminen, Lähitapiola Kiinteistövarainthoito Oy 

”Meillä laajan käyttäjäkunnan ja useamman tilan hallinnointi on ehdottomasti tehokkainta ja turvallisinta pilvipalvelupohjalle luodun varauskalenterijärjestelmän, sekä lukitus- ja kulunohjausintegraation kautta.”
-Sanna Uotila, palvelumuotoilija, Setlementti­asunnot Oy

”Erittäin järkevä rajapintaratkaisu One4allin kanssa! Digitaalinen integraatio yhteistilojen varauskalentereihin tukee joustavaa kulkuoikeuksien myöntämistä. Tilojen varaaminen ja käyttö asukkaan henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa on turvallista.”
-Roni Aaltonen, iLOQ

Palvelujamme käyttävät mm. seuraavat tahot

Vuokratalo-/ kiinteistösijoitusyhtiöt ja manageeraus

Kortteli- ja aluehankkeet

Harppuunakortteli

Kaskelanparkki

Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy

Sukupolvienkortteli

Viehe-kortteli

Tesoman Elinkaarikortteli

Asiakkaitamme

AvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL AsunnotAvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL AsunnotAvaraNewsecYITOPVarmaPremicoAvain YhtiötYrjö ja Hanna KoditNiiralankulmaSetlementtiasunnotNAL Asunnot

Avain Yhtiöt, Avara Oy, Fastighets Ab Arcada Nova, FinCap Kiinteistövarainhoito, Hausia, Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Kojamo Oyj, Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy, Kruunuasunnot Oy, Lahden vanhusten asuntosäätiö rs, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, Merimieseläkekassa, NAL Asunnot Oy, Newsec Asset Management Oy, Niiralan Kulma Oy, Nordea Life, NREP/Juli Living, Nurmijärven Kodit Oy, OP Kiinteistösijoitus Oy, Orimattilan Asunnot, Premico Consulting Oy, Premico Kodit, Retta Management Oy, Setlementti­asunnot Oy, Suomen Asuntoyhtymä, Taaleri Kiinteistöt Oy, Toivo Group, VTS-kodit / Tampereen Vuokratalosäätiö, YIT Oyj, Yrjö ja Hanna Kodit, Y-säätiö / M2 kodit

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti