Digitaalinen porrasnäyttö

Digitaaliset porrasnäytöt, rappunäytöt, korvaavat taloyhtiön perinteiset rapputaulut, kuten nimitaulun ja infotaulun. Digitaalisessa porrasnäytössä asukastiedot päivittyvät vaivattomasti ja tiedot ajankohtaisista asioista välittyvät asukkaille reaaliajassa.

Tietojen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa säästyy, kun taloyhtiön viestintä hoituu kätevästi, poistumatta työpöydän äärestä. Asukastyytyväisyys paranee, kun asukkaat saavat ajantasaista tietoa helposti ja nopeasti. Porrasnäytöt asennetaan tyypillisesti jokaiseen rappuun.

Porrasnäytön voi tilata passiivinäyttönä tai kosketusnäyttönä. Kosketusnäytössä voi hyödyntää lisäominaisuuksia, kuten varauskalenteria, ja esittää laajempaa sisältöä, kuten esimerkiksi pelastussuunnitelmaa tai taloyhtiön ohjeita ja sääntöjä.

Kaikki One4allin vuoden 2021 huhtikuun jälkeen valmistamat porrasnäytöt ovat hiilineutraaleja, eli niistä koituvat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan luontohankkeisiin.

Digitaalinen porrasnäyttö taloyhtiön rappukäytävässä, mies ja poika
Viestintä on reaaliaikaista

Viestintä on reaaliaikaista

Viestintä helpottuu ja tehostuu

Viestintä helpottuu ja tehostuu

Digitaalinen viestintä säästää resursseja

Digitaalinen viestintä säästää resursseja

Porrasnäyttö

Porrasnäytöllä asukastiedotus hoituu helposti

Porrasnäytöltä asukkaat pääsevät helposti ja ajantasaisesti lukemaan yleiset tiedotteet ja viestit.

Näytön näkymää on helppo muokata ja sisällön priorisointia ja kestoa on helppo hallinnoida, sekä tarvittaessa myös muuttaa PNTmanager hallinta­järjestelmässä.

Sama sisältö voidaan jakaa useassa rapussa ja porrasnäyttöä voi halutessaan käyttää vain viestintään, eli ilman asukastietonäkymää.

Nainen taloyhtiön rappukäytävässä painaa oikean käden etusormella porrasnäytön valikkoa
Vaalea nainen varaa taloyhtiön porrasnäytöltä varauskalenterin kautta pesulavuoroa
Porrasnäyttö

Porrasnäytöltä helposti varauskalenteriin

Asukkaat pääsevät kosketusnäytölliseltä porrasnäytöltä kirjautumaan omilla tunnuksillaan sähköiseen varauskalenteriin, josta he voivat tehdä, muuttaa, tai perua varauksiaan taloyhtiön yhteistiloihin kuten pesulaan, saunaan, kerhohuoneeseen tai muihin tarjolla oleviin palveluihin, esimerkiksi yhteisauton tai -polkupyörän käyttöön.

Porrasnäyttö

Porrasnäytöt osana arkea, saavutettavasti

Taloyhtiön porrasnäytöltä voi vilkaista helposti myös Ylen uutiset, päivän säätiedot, kellonajan ja lähiliikenteen aikataulut.
Porrasnäytöt palvelevat kaikkia asukkaita – lukunäkymää on mahdollista laskea alemmas, kirjainkokoa voi suurentaa ja kielivalikosta voi valita parhaiten sopivan kielen.

Mies ja poika rappukäytävässä digitaalisen porrasnäytön edessä, poika painaa saavutettavaa porrasnäytön valikkoa

”Porrasnäytön viesti tavoittaa!”

Perinteiset lappuset seinillä on vaikea hahmottaa, ja seiniin jää roikkumaan usein vanhoja lappuja. Näytöllä kaikki tarpeellinen on selkeästi haettavissa ja luettavissa.

Anssi Tikkanen
isännöitsijä
IAT, Realia Management

Helpottaa meidän kaikkien työtä huomattavasti, kun voimme viestittää ja lähettää tiedotteita saman järjestelmän kautta eri kohteisiin.

Nina
asuntosihteeri, NAL Asunnot Oy

Tämä etänä päivitettävä viestintäjärjestelmä on meille erinomainen ratkaisu!

Ville Härkönen
isännöitsijä, Talopro Oy

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti

Porrasnäytön tekniset tiedot

Kotimainen kotelointi

Porrasnäyttöjen laadukas kotimainen One4all-kotelointi on CE-merkitty ja noudattaa voimassa olevaa LV-direktiiviä. 5 mm:n karkaistu turvalasi suojaa laitteistoa kovemmiltakin iskuilta.

Porrasnäytön mitat

Koko: 491 x 1002,60 x 102,20 mm.
Paino: laitteiston kokonaispaino 30–35 kg

Vaihtoehdot kotelointiin

Sisäkoteloinnin luokka IP20.
Vaihtoehtoina täysmusta tai musta / rosteri kotelointi. Kysy meiltä myös ulkokotelointeja. Ulkokäyttöön on saatavilla sekä passiivi- että kosketusnäyttöjä.