Ota yhteyttä

Digitaalinen porrasnäyttö

Digitaaliset porrasnäytöt, rappunäytöt, korvaavat taloyhtiön perinteiset rapputaulut, kuten nimitaulun ja infotaulun. Digitaalisessa porrasnäytössä asukastiedot päivittyvät vaivattomasti ja tiedot ajankohtaisista asioista välittyvät asukkaille reaaliajassa.

Tietojen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa säästyy, kun taloyhtiön viestintä hoituu kätevästi, poistumatta työpöydän äärestä. Asukastyytyväisyys paranee, kun asukkaat saavat ajantasaista tietoa helposti ja nopeasti. Porrasnäytöt asennetaan tyypillisesti jokaiseen rappuun.

Porrasnäytön voi tilata passiivinäyttönä tai kosketusnäyttönä. Kosketusnäytössä voi hyödyntää lisäominaisuuksia, kuten varauskalenteria, ja esittää laajempaa sisältöä, kuten esimerkiksi pelastussuunnitelmaa tai taloyhtiön ohjeita ja sääntöjä.

Kaikki One4allin vuoden 2021 huhtikuun jälkeen valmistamat porrasnäytöt ovat hiilineutraaleja, eli niistä koituvat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan luontohankkeisiin.

Digitaalinen porrasnäyttö taloyhtiön rappukäytävässä, mies ja poika
Kysy lisää tai pyydä tarjous
0400 888 218[email protected]
Porrasnäyttö

Porrasnäytöllä asukastiedotus hoituu helposti

Porrasnäytöltä asukkaat pääsevät helposti ja ajantasaisesti lukemaan yleiset tiedotteet ja viestit.

Näytön näkymää on helppo muokata ja sisällön priorisointia ja kestoa on helppo hallinnoida, sekä tarvittaessa myös muuttaa One4all Manager hallinta­järjestelmässä.

Sama sisältö voidaan jakaa useassa rapussa ja porrasnäyttöä voi halutessaan käyttää vain viestintään eli ilman asukasluetteloa.

Nainen taloyhtiön rappukäytävässä painaa oikean käden etusormella porrasnäytön valikkoa
Viestintä on reaaliaikaista

Viestintä on reaaliaikaista

Viestintä helpottuu ja tehostuu

Viestintä helpottuu ja tehostuu

Digitaalinen viestintä säästää resursseja

Digitaalinen viestintä säästää resursseja

Vaalea nainen varaa taloyhtiön porrasnäytöltä varauskalenterin kautta pesulavuoroa
Porrasnäyttö

Porrasnäytöltä helposti varauskalenteriin

Asukkaat pääsevät kosketusnäytölliseltä porrasnäytöltä kirjautumaan omilla tunnuksillaan sähköiseen varauskalenteriin, josta he voivat tehdä, muuttaa, tai perua varauksiaan taloyhtiön yhteistiloihin kuten pesulaan, saunaan, kerhohuoneeseen tai muihin tarjolla oleviin palveluihin, esimerkiksi yhteisauton tai -polkupyörän käyttöön.

Porrasnäyttö

Porrasnäytöt osana arkea, saavutettavasti

Taloyhtiön porrasnäytöltä voi vilkaista helposti myös Ylen uutiset, päivän säätiedot, kellonajan ja lähiliikenteen aikataulut. Porrasnäytöt palvelevat kaikkia asukkaita – lukunäkymää on mahdollista laskea alemmas, kirjainkokoa voi suurentaa ja kielivalikosta voi valita parhaiten sopivan kielen.

Mies ja poika rappukäytävässä digitaalisen porrasnäytön edessä, poika painaa saavutettavaa porrasnäytön valikkoa
Kaipaatko vielä lisätietoja?
0400 888 218[email protected]

Porrasnäytön tekniset tiedot

Kotimainen kotelointi

Porrasnäyttöjen laadukas kotimainen One4all-kotelointi on CE-merkitty ja noudattaa voimassa olevaa LV-direktiiviä. 5 mm:n karkaistu turvalasi suojaa laitteistoa kovemmiltakin iskuilta.

Porrasnäytön mitat

Koko: 491,6 x 1004,1 x 92 mm.
Paino: laitteiston kokonaispaino 30–35 kg

Vaihtoehdot kotelointiin

Sisäkoteloinnin luokka IP20.
Vaihtoehtoina täysmusta tai musta / rosteri kotelointi. Kysy meiltä myös ulkokotelointeja. Ulkokäyttöön on saatavilla sekä passiivi- että kosketusnäyttöjä.

Usein kysyttyä

Kuinka pitkä toimitusaika porrasnäytöillä on?

Porrasnäyttöjemme toimitusaika on tällä hetkellä noin 4–6 viikkoa, aika tarkennetaan aina tilauksen yhteydessä.

Mitä porrasnäyttö vaatii toimiakseen?

Porrasnäyttö vaatii sähkö- ja verkkoliittymät (sähkölle tavallinen 230V-sähköpistorasia ja verkolle RJ45-pistorasia). Suosittelemme, että porrasnäytöt yhdistetään kiinteästi internetiin (DHCP-liitäntä). Jos haluat tarkempaa tietoa asennuksesta, olethan yhteydessä tekniseen tukeemme.

Minkä tyyppistä sisältöä porrasnäytölle voi lisätä / Miten porrasnäyttöä voi hyödyntää?

Taloyhtiö päättää itse porrasnäytön sisällöistä. Porrasnäyttöä voi hyödyntää lukemattomilla tavoilla!

Porrasnäytöllä voi mm. esittää asukasluettelon ja yhteystiedot (esim. isännöinnin, huollon, taloyhtiön hallituksen ja talotoimikunnan yhteystiedot), tiedotteita ja ohjeita (teksti-, kuva- ja videomuodoissa), pelastus- ja toimintasuunnitelman (kosketusnäytöillä), digitaalisen varauskalenterin (asukkaat voivat varata taloyhtiön yhteistiloja kosketusnäytölliseltä porrasnäytöltä, kun käytössä on One4all Mobile sovellus), taloyhtiökohtaiset kulutustiedot (esim. veden, sähkön ja kaukolämmön kulutustiedot rajapintojemme avulla), sään, YLEn uutiset ja julkisen liikenteen aikataulut.

Porrasnäytön sisältö päivitetään One4all Manager hallinta­järjestelmässä, johon annetaan pääsy halutuille osapuolille, yleensä isännöinnille ja huoltoyhtiölle.

”Porrasnäytön viesti tavoittaa!”

Meille on ensisijaisen tärkeää, että viestintämme on aina ajan tasalla eivätkä asukkaat saa vanhentunutta tietoa; siksi valintamme on digitaalisuus.

Iida Koivukoski

Asuntomestari-tiiminvetäjä

Toivo Group

Perinteiset lappuset seinillä on vaikea hahmottaa, ja seiniin jää roikkumaan usein vanhoja lappuja. Näytöllä kaikki tarpeellinen on selkeästi haettavissa ja luettavissa.

Anssi Tikkanen
isännöitsijä
IAT, Realia Management

Helpottaa meidän kaikkien työtä huomattavasti, kun voimme viestittää ja lähettää tiedotteita saman järjestelmän kautta eri kohteisiin.

Nina
asuntosihteeri, NAL Asunnot Oy

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti