Energiajohtaminen

Energiajohtaminen on enenevässä määrin osa taloyhtiön strategiaa. Asumiseen ja taloyhtiön energiakulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja taloyhtiöt pyrkivät minimoimaan energiankulutuksen niin taloudellisten vaikutusten kuin kestävän kehityksen tavoitteiden kannalta.

One4allin digitaalisen porrasnäytön ja PNTmobile asukassovelluksen yhteyteen on tuotavissa rajapinnan kautta ajankohtaista taloyhtiökohtaista tietoa asukkaiden energiakulutuksesta, mm. vedenkulutuksesta Smartvatten ratkaisun kautta.

PNTmanager hallinta­järjestelmäämme on mahdollisuus luoda rajapintaratkaisuja monista eri järjestelmistä ja rakennamme mielellämme asiakkaidemme toiveiden mukaisia rajapintaratkaisuja.

Digitaalinen porrasnäyttö näyttää taloyhtiön vedenkulutuksen Fiksuvesi rajapinnan kautta
Energiajohtaminen

Energiajohtaminen käytännön ratkaisuilla: Smartvatten kartottaa taloyhtiön vedenkulutusta

PNTmanager hallinta­järjestelmäämme liitetty Smartvatten palvelu auttaa taloyhtiön vedenkulutuksen hallinnassa ja tarkkailussa. Talokohtaiset vedenkulutustiedot auttavat asukkaita ymmärtämään oman vedenkultuksensa määrät ja ympäristövaikutukset käytännössä ja mahdollisten vuotojen huomaaminen nopeasti voi säästää jopa useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.
Smartvattenin automatidoidulla vuotohälytystiedotteella aktivoidaan asukkaita tarkistamaan oman asuntonsa mahdolliset vuodot.

Ajantasainen kulutustieto näyttää selkein porrasnäytölle ja PNTmobile asukassovellukseen jaettavin selkein kuvagraafein taloyhtiön vedenkulutuksen tiedot kuukausi- ja päiväkohtaisesti.

Asukkaat lukemassa Smartvatten vuototiedotetta digitaalisella porrasnäytöllä
Energiajohtaminen

Releohjaus minimoi turhaa sähkönkulutusta

Varauskalenteriin on mahdollisuus kytkeä iLOQin avulla kiukaan releohjaus. Releohjaus mahdollistaa saunan käynnistämisen ja sulkemisen varattujen vuorojen mukaan, jolloin turha tai pitkittynyt saunan lämmittäminen ei ole enää tarpeen.

Käytännössä tämä toimii niin, että varauskalenterista varatun saunavuoron yhteydessä releohjaus käynnistyy ja kytkee saunan kiukaan päälle ennalta määrättynä aikana, ennen saunavuoron alkua. Mikäli vuoro perutaan, myös kiukaan lämmitys peruuntuu.

Kitte Hamilton, CEO

Haluatko tietää lisää yrityksestä ja toiminnastamme?

Soita tai lähetä viestiä, kerron mielelläni lisää yrityksestämme ja arvoistamme.

Kitte Hamilton, toimitusjohtaja