Ota yhteyttä

Energiajohtaminen

Energiajohtaminen on enenevässä määrin osa taloyhtiön strategiaa. Asumiseen ja taloyhtiön energiakulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja taloyhtiöt pyrkivät minimoimaan energiankulutuksen niin taloudellisten vaikutusten kuin kestävän kehityksen tavoitteiden kannalta.

Energiatiedoilla johtaminen auttaa hallitsemaan kulutusta taloyhtiöissä. Taloyhtiön kulutukseen voi vaikuttaa näkyvällä energiatiedottamisella. 

Smartvatten– ja AFRY-rajapintojen kautta One4allin digitaaliselle porrasnäytölle ja Mobile asukassovellukseen on tuotavissa ajankohtaista taloyhtiökohtaista tietoa energiankulutuksesta, kuten veden ja sähkön kulutuksesta. 

Tiedot tuodaan valmiiden rajapintojen kautta Manager hallinta­järjestelmään. Luomme myös asiakaskohtaisia rajapintaratkaisuja eri kulutustietojärjestelmiin. Kysy meiltä lisää!Digitaalinen porrasnäyttö näyttää taloyhtiön vedenkulutuksen Fiksuvesi rajapinnan kautta
Energiajohtaminen

Smartvatten kartoittaa taloyhtiön vedenkulutusta

Smartvatten-palvelu auttaa taloyhtiön vedenkulutuksen hallinnassa ja tarkkailussa. Talokohtaiset vedenkulutustiedot auttavat asukkaita ymmärtämään taloyhtiön vedenkulutuksen määrät ja ympäristövaikutukset käytännössä. 

Kulutustietojen avulla myös mahdolliset vuodot havaitaan nopeasti, mikä voi säästää jopa useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Smartvattenin automatisoidulla vuotohälytystiedotteella aktivoidaan asukkaita tarkistamaan oman asuntonsa mahdolliset vuodot.

Ajantasainen kulutustieto näyttää selkein porrasnäytölle ja asukassovellukseen jaettavin kuvagraafein taloyhtiön vedenkulutuksen tiedot kuukausi- ja päiväkohtaisesti.


Asukkaat lukemassa Smartvatten vuototiedotetta digitaalisella porrasnäytöllä
Asukkaalla kädessään älypuhelin, jonka näytöllä kulutusdataa AFRY-rajapinnasta
Energiajohtaminen

AFRY tarjoaa kattavan näkymän taloyhtiön kulutustietoihin

AFRY-kulutustietorajapintamme mahdollistaa taloyhtiön veden, sähkön ja kaukolämmön reaaliaikaisten kulutustietojen esittämisen asukkaille. Kulutustiedot voidaan jakaa helposti porrasnäytöllä ja One4all Mobilessa.

Kun toteutuneeet kulutustiedot esitetään asukkaille helposti ymmärrettävässä muodossa, kasvattaa se asukkaiden kulutustietoisuutta ja auttaa luomaan konkreettista muutosta asukkaiden päivittäiseen kulutuskäyttäytymiseen.

Energiajohtaminen

Releohjaus minimoi saunan kiukaan turhaa sähkönkulutusta

Varauskalenteriin on mahdollisuus kytkeä iLOQin avulla kiukaan releohjaus. Releohjaus mahdollistaa saunan kiukaan käynnistämisen ja sammuttamisen varattujen vuorojen mukaan, jolloin sauna ei lämpene turhaan ja kulutus sen mukaisesti vähenee.

Käytännössä tämä toimii niin, että varauskalenterista varatun saunavuoron yhteydessä rele kytkee saunan kiukaan päälle ennalta määrättynä aikana ennen saunavuoron alkua. Mikäli seuraavaa vuoroa ei ole, kiuas kytkeytyy pois päältä.

Saunan kiuas, joka ei lämpene turhaan releohjauksen avulla
Kitte Hamilton, CEO

Haluatko tietää lisää yrityksestä ja toiminnastamme?

Soita tai lähetä viestiä, kerron mielelläni lisää yrityksestämme ja arvoistamme.

Kitte Hamilton, toimitusjohtaja