Ta kontakt

Energistyrning

Allt mer riktas uppmärksamhet på bostadsbolagets energiförbrukning. Bostadsbolagen strävar efter att minimera energiförbrukningen både vad gäller ekonomisk inverkan och hållbara utvecklingsmål.

I anslutning till One4all’s digitala informationsskärm och applikationen One4all Mobile kan aktuell bostadsbolagsspecifik information om invånarnas energiförbrukning importeras via gränssnittet. Vattenförbrukningens utveckling via Smartvatten-lösningen är ett exempel.

Det är möjligt att inom administrationssystemet One4all Manager skapa gränssnittslösningar utgående från olika system. Vi bygger gärna upp lösningar enligt våra kunders önskemål.

Digitaalinen porrasnäyttö näyttää taloyhtiön vedenkulutuksen Fiksuvesi rajapinnan kautta
Energistyrning

Smartvatten kartlägger bostadsbolaget vattenförbrukning

Smartvatten-tjänsten som är ansluten till administrationssystemet Manager hjälper till att hantera och övervaka bostadsbolagets vattenförbrukning. Husspecifik vattenförbrukningsdata hjälper invånarna att i praktiken förstå den egna förbrukningens miljöpåverkan. Man kan snabbt upptäcka eventuella läckage, vilket kan spara tiotusentals euro per år.

Smartvattens automatiska läckagelarm aktiverar invånarna att kontrollera eventuella läckage i den egna lägenheten.

Förbrukningsdata i realtid visas månads- och dygnsvis med tydliga bilddiagram på informationsskärmen och i applikationen Mobile.

Asukkaat lukemassa Smartvatten vuototiedotetta digitaalisella porrasnäytöllä
Energistyrning

Relästyrning minimerar onödig strömförbrukning

Det är möjligt att ansluta relästyrningen till bokningskalendern med iLOQ. Relästyrning gör det möjligt att koppla på och av bastuugnen enligt de reserverade turerna så att onödig eller långvarig uppvärmning av bastun undviks.

I praktiken fungerar detta så att i samband med bastutur bokad via bokningskalendern, startar relästyrningen och slår på bastuaggregatet vid en förutbestämd tid innan bastuturen börjar. Om turen avbokas, stängs också aggregatet av.

Kitte Hamilton, CEO

Vill du veta mer om företaget och dess verksamhet?

Ring eller mejla mig – jag berättar gärna mer om vårt företag och våra värderingar!

Kitte Hamilton, VD