Ta kontakt

Personal

Kitte Hamilton
Kitte Hamilton
VD
[email protected]
040 761 1923

One4alls VD, partner och medgrundare, Kitte, är aktivt involverad i företagets hela verksamhet och sätter vårt företags kundorienterade takt. På fritiden älskar Kitte mest att umgås med sin familj och sina vänner.
Henry Hietavala
Henry Hietavala
Sales
[email protected]
0400 888 218

Henry, partner och medgrundare till One4all, ansvarar för försäljningen och kan allt om våra produkter och tjänster, så du kan fråga honom om du har några frågor. Henry spelar golf och basket, som du kanske gissat.
Heidi Kjellman
Sales
[email protected]
041 731 9356

Heidi arbetar inom försäljning på One4all och hämtar sin expertis från sina decenniers erfarenhet som fastighetsförvaltare. På fritiden njuter Heidi av fart och kan hittas på sin Harley Davidson.
Tomi Hanka
Sales
[email protected]
041 731 7338

Tomi är Oneall’s nyaste förstärkning i försäljningen. Han har en stark bakgrund i försäljning och erfarenhet i fastighetsförvaltning och teknisk fastighetsförvaltning. Tomi lever o andas hockey och metalmusik.
Patricia Pousar
Marketing
[email protected]
041 731 8640

Patricia tar hand om One4alls marknadsföring och jobbar med Sonja som ett team kring all kommunikation och marknadsföring. Patsi älskar sin pojke, hund, hästar, ritande och allt sött o fjantigt.
Sonja Koskelainen
Communication
[email protected]
041 730 3341

Sonja, som ansvarar för One4alls kommunikation, är exalterad över kommunikationens gränslösa möjligheter. Hon tar hand om One4alls kommunikation i alla kanaler. På fritiden trivs Sonja bäst i hot yoga eller skidbacken.
Mikko Määttä
System development & integrations
[email protected]
050 339 4575

One4alls systemguru Mikko kan allt om funktionerna och inställningarna i vårt system. Han ansvarar även för systemutveckling och implementering av nya lösningar. När Mikko har ledig tid åker han helst sina trickskidor.
Keerti Sharma
System testing
[email protected]
040 626 5488

Keerti gör testning och producerar rapporter med hjälp av dataanalys. På fritiden brukar hon spela schack med sin son, och börjar redan bli ganska bra på det.
Waltteri Huhtaoja
Support & customer service
[email protected]
040 845 5000

Waltteri ansvarar för One4alls kundtjänst och ser till att våra kunder får den support och hjälp de behöver, så enkelt och snabbt som möjligt. På fritiden tycker Waltteri om att spela sin gitarr.
Mikael Salo
Support & testing
[email protected]
040 626 0611

Mikael är den andra grundpelaren i vår kundservice. Han ser till att varje kund får förstklassig support på ett effektivt och positivt sätt. Mikaels fritid är fylld av ishockey och olika brädsporter.
Jani Autio
Jani Autio
Support & logistik
[email protected]
044 901 7674

Janis arbete ingår mångsidiga support- och logistikuppgifter, t.ex. installation av trappskärmar. På fritiden är Jani en passionerad fiskare som framgångsrikt krokar fisk året runt.
Pixi
Wellness & HR
[email protected]


Pixi håller koll på personalens psykiska välbefinnandet. Hon gör även kundmöten efter separat överenskommelse. Pixi älskar godsaker och kramar nästan lika mycket som personalen älskar Pixi.

Styrelse

Kitte Hamilton
Partner
Styrelse medlem

Henry Hietavala
Partner
Styrelse ordförande

Ville Salonen
Styrelse medlem


Fakturering och ekonomi

Pauliina Roth
[email protected]
040 5650 001