Ota yhteyttä

Hiilineutraali Suomi ja reilujen ratkaisujen vuosikymmen

One4all haluaa omalta osaltaan tukea ilmaston eteen tehtävää työtä ja matkaa kohti hiilineutraalia Suomea


Ilmastonmuutos näkyy yhä selvemmin eri puolilla maailmaa, sillä maapallolle elintärkeät hiilinielut hupenevat ennennäkemättömällä vauhdilla. Ennätyshelteet ja maastopalot piinaavat Australiaa, Afrikassa kuivat kaudet pidentyvät ja iso osa Amazonin sademetsistä uhkaa tuhoutua lopullisesti.  

Puheiden rinnalle jokaisen yrityksen tulisi nyt tehdä nopeita päätöksiä ja yhteisiä tekoja.

Kehittyvällä tekniikalla kohti tavoitteita

Suomen hallituksen tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.  Käytännössä se merkitsisi, että viidentoista vuoden kuluttua Suomessa tuotetaan hiilidioksidipäästöjä korkeintaan sen verran kuin niitä voidaan sitoa ilmakehästä hiilinieluihin.

Tavoite on haastava, mutta se on mahdollista saavuttaa jatkuvasti kehittyvän tekniikan ja toimintatapojen muutoksen avulla.

Uudet toimintamallit säästävät luontoa

One4allin palvelut perustuvat siihen, että ajattelemme asioista uudella tavalla. Esimerkiksi taloyhtiöiden viestintää helpottavat digitaaliset asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisut auttavat asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja samalla ympäristöystävällisemmin. Digitaalinen asukasviestintä madaltaa viestinnän kynnystä. Tehostamalla viestintää voidaan vaikuttaa myös asukkaiden asumiskäyttäytymiseen ja pyrkiä ohjaamaan sitä ympäristöystävällisempään suuntaan.

Nykyaikaisten digitaalisten ratkaisujen ansiosta taloyhtiöiden ei enää tarvitse jakaa asukkaille yhtä paljon paperipostia, laputtaa porraskäytäviä, eikä tehdä yhtä usein fyysisiä esim varauskalentereiden tarkastuskäyntejä tai saunojen fyysisiä päällelaittoja kuin aiemmin. Kun paperista siirrytään näyttöihin sekä mobiiliviestintään, ja fyysisestä liikkumisesta etäyhteyteen, säästyy sekä energiaa, kuluja että luontoa.

Oikeat valinnat ja teot ratkaisevat

One4All on aina pyrkinyt sovittamaan asiakkaiden tavoitteet ja odotukset osaksi yrityksen liiketoimintaa ja kehitystä.

Nyt tavoitteemme on tiedostaa ja mitata toimintamme ympäristövaikutukset entistä tarkemmin ja muokata toimintatapojamme niin, että ne kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.

Huomio yrityksen hiilijalanjälkeen

Olemme viime vuoden aikana käyneet läpi toimintatapojamme ja laskeneet ensimmäisen version yrityksemme hiilijalanjäljestä. Tänä vuonna jatkamme ilmastotyötä kartoittamalla mahdollisuuksia jalanjälkemme pienentämiseksi ja niiden kompensoimiseksi. Näin luomme askelmerkit ympäristöystävällisempään tulevaisuuteen.

Yrityksen toiminta vaikuttaa aina myös sen asiakkaiden hiilijalanjälkeen. Siksi valitsemme ensisijaisesti vastuullisia yhteistyökumppaneita ja käytämme ympäristöasiat huomioivia palveluntarjoajia.

Vuosi 2020 on startti reilujen ratkaisujen aikaan. Oikeilla tavoitteilla, valinnoilla ja teoilla vaikutamme maailman tilaan tänään, huomenna ja tulevina vuosikymmeninä.

Kitte Hamilton – One4all Finland Oy

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti