Ota yhteyttä

Suuria visioita

Suuria visioita – ykköset ja nollat kiikarissa

Suuret visiot, intohimo kehittämiseen, ja pitkät päivät. Kaikkea näitä on takana pian 9 vuotta.

Kun ensimmäisiä porrasnäyttöjä asennettiin oli meillä erittäin optimistinen kuva siitä että miljoonan liikevaihto tulee kahden vuoden sisällä täyteen. Ei siinä kuitenkaan ihan niin mennyt, vaan matka miljoonaan oli jonkin verran pidempi. Siinä ajassa kuitenkin kehittyi ymmärrys alan nopeasta muutostahdista, alan trendeistä ja vaatimuksista.

Muutama asiakas kysyi myös oikeutetusti, että voiko pieneen toimijaan luottaa, oletteko vielä toiminnassa viiden vuoden kuluttua, ja mitä jos konkurssi kolkuttelee ovella? Usko itseemme ja palveluumme oli suurta, ja onnistuimme valamaan uskoa ja luottamusta myös asiakkaisiimme.

Tänä päivänä olemme osa noin 50 vuokrataloyhtiön arkea, tarjoamme asumisen palvelualustaa useissa korttelihankkeissa mahdollistaen yhteisöllisyyden kehittämisen, tehokkaan viestinnän, yhteistilojen sujuvan hallinnoinnin, ja asumisen palveluiden tarjonnan. Myös moni rakennusyhtiö luottaa palveluihimme ja tarjoaa edistyksellisiä palveluita uusille asukkailleen. Palvelemme kiitollisena myös yksittäisiä taloyhtiöitä.
 

Ykkönen ja nollat saavutettu

Viime tilikaudella se miljoona tuli vihdoinkin täyteen. Kohotimme laseja virtuaalisesti, eristyksissä huhtikuun alussa.

Kuluva tilikausi alkoi poikkeusoloista huolimatta hyvin. Pian asiakkaittemme arjessa valkeni digitaalisen viestinnän reaaliaikaisuuden tärkeys . Asiakkaamme pystyivät nopeasti reagoimaan myös yhteistilojen sulkemiseen. Heti alkuviikkoina saimmekin asiakkaalta puhelun jossa viesti oli selkeä: ”Sähköiset porrasnäytöt ovat tässä poikkeuksellisessa tilanteessa osoittautuneet kullanarvoisiksi, ja niitä tullaan tilaamaan lisää”.

Kevät ja kesä on ollut intensiivinen ja paljon uusia ominaisuuksia on julkaistu palvelualustaamme. Paljon uusia rajapintoja on myös tulossa. Kehitys ei kuitenkaan rajoitu vain alustaamme, vaan kehitystä tehdään myös asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen parissa. Myös palvelumme saavutettavuusvaatimukset ja ympäristövaikutukset ovat sorvin alla.

Elämme tilikautta mistä on ja tulee olemaan paljon kerrottavaa.
 

– Kitte Hamilton

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti