Ota yhteyttä

Ilman suuria tavoitteita ei saavuteta suuria tuloksia

Liikevaihtomme on ylittänyt tavoitellut puoli miljoonaa.

Tilikautemme päättyi 31.3.2018 ja liikevaihtomme kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna lähes 94 %.

Palvelumme alkutaipaleilla vuonna 2012 teimme markkinakartoitusta eri sidosryhmiä kuunnellen. Jo silloin tarpeet palvelullemme olivat selkeät, mutta kehittämämme digitaaliset porrasnäytöt sen sijaan herättivät suuria kysymysmerkkejä.

Ensimmäiset pari vuotta pyörähtivätkin uutta digitaalista nimi- ja ilmoitustauluversiota esitellessä sekä vakuutellessa tulevia asiakkaitamme sen tuomista hyödyistä. Onneksi markkinoilta löytyi muutama yksittäinen kilpailija, joiden kanssa raivasimme kukin omalla tahoillamme tietä taloyhtiöiden digitalisaatiolle.

Raskas työ palkittiin! Ensimmäiset näytöt asennettiin vuoden 2015 alussa. Usko ei koskaan loppunut, mutta myönnettäköön, että se oli joskus koetuksella.

Konkreettinen käänne

Vuoden 2016 lopussa julkaistiin Taloyhtiön viestintäsuositus, jonka tarkoitus on parantaa käytännön viestintää isännöinnin, hallituksen ja osakkaiden välillä. Viestintäsuositus sai alkunsa oikeusministeriön vuosina 2013–2014 tekemän selvityksen perusteella. Siinä kävi ilmi, että taloyhtiöiden osakkaat ja asukkaat toivovat parempaa viestintää.

Viestintäsuosituksella oli suuri merkitys toimintaamme ja sen kasvuun. Ala havahtui siihen, että jotain pitäisi nyt oikeasti tehdä asian parantamiseksi ja asukastyytyväisyyden lisäämiseksi. Meillä tämä tarkoitti selkeää lisäystä palvelumme kiinnostusta kohtaan ja myös yhteydenottopyyntöihin, ja tämän myötä myyntiin.

Kehittäminen ja kasvu

Olemme panostaneet paljon palvelumme kehittämiseen ja asiakaskohtaisten tarpeiden ymmärtämiseen. Suurin kasvu meille on tullut vuokrataloyhtiöiden kehitystarpeista. 

Reilussa vuodessa henkilöstömme on kasvanut kahdesta viiteen. Olemme onnistuneet löytämään loistavan tiimin, jonka kanssa on ilo työskennellä.  Vuoden 2017 alussa remmiin astui kiinteistöneuvos Reijo Savolainen, jolta olemme saaneet arvokasta ja asiantuntevaa tietoa ja näkemystä toimintamme kehittämiselle.

Kiitämme

Haluamme kiittää jokaista asiakastamme luottamuksesta, jota olette meille osoittaneet. Kiitämme myös työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneita loistavasta yhteistyöstä! 

Tästä on hyvä jatkaa kohti entistä suurempia tavoitteita. Kenties myös kansainvälisille markkinoille?

Kitte Hamilton, toimitusjohtaja One4all Finland Oy

Haluamme olla mukana asiakkaittemme luotettavana kumppanina rakentamassa ja kehittämässä kokonaisvaltaista asumisen laatua, niin kiinteistönhallinnan kuin asukkaiden kannalta.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti