Ota yhteyttä

Suunnitelmallisuutta taloyhtiön viestintään vuosikellon avulla

Taloyhtiön viestintään ja tiedotukseen kuuluu useita yksittäisiä vaiheita vuoden aikana. Eri vuodenaikoihin liittyviä tiedotettavia ja muistutettavia asioita on paljon, samoin kuin taloyhtiön hallintoon liittyviä asioita.

Helpottaaksemme taloyhtiön viestinnän suunnittelua olemme koonneet avuksesi mallin taloyhtiön viestinnän vuosikellosta. Vuosikellomme tarkoituksena on toimia esimerkkinä, jota voit hyödyntää taloyhtiön oman vuosikellon suunnittelussa. Kun taloyhtiön vuosikello on valmis, tulee sitä muistaa arvioida säännöllisesti ja päivittää tarpeen mukaan.

Suunnittele taloyhtiön viestintä kuukausitasolla

Olemme kirjanneet omaan malliimme kuukausittain muistettavia asioita muun muassa talotekniikan osalta. Lisäksi vuosikellosta löytyy vuoden 2022 liputuspäivät. 

Voit käyttää suunnittelusi tukena pdf-tiedostomme sähköistä versiota tai tulostaa siitä työpöydällesi paperiversion. Itse käytännön tiedottaminen käy helposti digitaalisen porrasnäytön ja asukassovelluksen avulla.

Asukasviestintä on tärkeistä ja tarpeellisista asioista tiedottamista, mutta myös yhteisöllisyyden vahvistamista. Avoimesti ja aktiivisesti viestivä yhteisö toimii paremmin yhdessä ja myös viihtyy paremmin!

Avaa pdf-tiedosto tästä (avautuu uuteen välilehteen): Taloyhtiön viestinnän vuosikello

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti