Ota yhteyttä

Kiinteistöalan digitalisaatio etenee – Fiksuvesi ja One4all yhteistyöhön 

Kiinteistöalan digitalisaatio hillitsee asumiskustannusten nousua. Veden hinta tulee väistämättä lähivuosina nousemaan mm. vanhentuneen vesijohtoverkoston korjauksista johtuen. Yhteistyön myötä Fiksuveden keräämän vedenkulutustiedon pohjalta taloyhtiön vedenkäyttö on selkeästi nähtävillä One4allin digitaalisilla porrasnäytöillä ja mobiilisovelluksessa. Asukkaiden on helpompi kiinnittää huomiota vedenkulutustottumuksiinsa, kun kiinteistön vedenkäytöstä on saatavilla selkeää ja luotettavaa tietoa. 

Tähän asti kiinteistön veden käytön taso ei ole ollut helposti näkyvissä yksittäisille asukkaille. Myös mahdollisten vuototilanteiden tiedottaminen helpottuu, kun niistä saadaan nopeasti selvä käsitys ja vuotoihin voidaan reagoida heti. Asukkaille lähtee automaattisesti viesti mahdollisesta vuodosta sekä ohjeet kuinka toimia. Näin voidaan säästyä suuremmilta vuodoilta ja vahingoilta.

“Palveluidemme perimmäinen tarkoitus on mahdollistaa helppo ja ajankohtainen tiedonsaanti asukkaille sekä samalla tarjota taloyhtiön hallinnolle tehokkaasti asukkaat tavoittava viestintäkanava. Ajankohtaisen vedenkulutustiedon välittäminen digitaalisin keinoin on erinomainen esimerkki palveluidemme hyötykäytöstä. Asukkaat saavat tärkeää tietoa, jonka pohjalta he voivat reagoida ja seurata, tai tarvittaessa muuttaa, vedenkulutustottumuksiaan. Fiksuveden palvelu vastaa sekä ekologisiin vedenkulutuksen vähentämisen tarpeisiin että taloyhtiön huollon tarpeisiin. Win–win tilanne.” sanoo One4allin osakas Henry Hietavala.

”Asukkaat tulevat hyötymään paremmasta kiinteistön ylläpitoon liittyvästä tiedosta. Näen digitaaliset porrasnäytöt mainiona tapana antaa tietoa kaikille asukkaille ja vuototilanteissa informointi on erittäin tärkeää. Me näemme tämän yhteistyön auttavan kiinteistönomistajaa, taloyhtiön hallituksia, isännöitsijöitä, huoltoa kuin asukkaitakin”, toteaa Enveran liiketoimintajohtaja Mikko Sykkö

One4all Finland Oy

One4all on suomalainen kasvuyritys, joka on vuodesta 2012 keskittynyt kehittämään ja tuottamaan digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja vuokrataloyhtiöiden ja taloyhtiöiden sekä korttelihankkeiden ja alueellisten yhtiöiden kehitystarpeisiin. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. digitaaliset porrasnäytöt, asumisen mobiilisovellus, sekä digitaalinen varauskalenteri.


Envera Oy (Fiksuvesi)

Envera on Suomen johtava ja voimakkaasti kansainvälistyvä fiksumman veden käytön yritys. Enveran Fiksuvesi-etäseurantapalvelu seuraa noin 7800 kiinteistön päävesimittaria minuutin ja desilitran tarkkuudella Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa ja USA:ssa. 
Vuonna 2020 palvelu hälytti yli 20 000 vesivuodosta ja vesidataa siirretään yli 50 erilaiseen kiinteistöjen energia- ja johtamisjärjestelmään. 

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti