Ota yhteyttä

One4allille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että One4allille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Suomen asiakastieto Oy myöntää platinasertifikaatin yrityksille, joiden luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AAA tai AA+) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Luokitus on merkki yrityksen hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. – suomenasiakastieto.fi 

Meille tämä sertifikaatti kertoo siitä, että olemme tehneet oikeita asioita oikeaan aikaan. Olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla. 

“Sertifikaatilla mitataan luotettavuutta kuitenkin vain lukujen valossa. Meille luotettavuus  on paljon enemmän: se on peruspilari jokapäiväiselle toiminnallemme”, painottaa One4allin toimitusjohtaja Kitte Hamilton.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti