Ota yhteyttä

Palvelueteinen – uusi asumisen palvelumuoto

Aikaa elämälle – ei sitouttavia, haasteellisia aikataulutuksia

Odotat pakettia, tai paidat on vihdoin toimituksessa valmiiksi silitettynä, mutta kotona ei ole ketään ennen sunnuntaita vaikka tarve paidalle on heti maanantaiaamuna. Palvelun avulla saat toimituksen valmiiksi palvelueteiseen odottamaan kotiintuloasi.

Siskolle pitäisi antaa mökin avain, mutta et ole kotona silloin kun hän on ohi ajamassa, eikä yhteistä aikaa tunnu löytyvän. Avaimen voit huoletta jättää palvelueteiseen noudettavaksi.

Palaat reissusta keskellä yötä ja jääkaappi on tyhjänä. Olisipa mukavaa, kun olisi aamiaistarvikkeet valmiina kotona odottamassa, jottei aamua joutuisi aloittamaan väsyneenä kauppaan raahautumalla. Tilaa reissun päältä kauppakassi, sen toimittaja siirtää kylmätuotteet palvelueteisessä olevaan jääkaappiin odottamaan.

Karanteenia pukkaa, eikä ihmiskohtaamisia sallita. Palvelueteinen on mitä loistavin palvelumuoto, jonka avulla saat toimitukset lukittuun tilaan turvaan porraskäytävästä.

Palvelueteistä voi käyttää myös sisäänpääsynä esim. siivoojalle, jonka tuloa varten ei enää tarvitse odotella kotona ovivahtina tai varautua ylimääräisillä avaimilla. Enää et joudu muistelemaan ovatko avaimet tallessa, kenelle niitä nyt olikaan jaettu, tai käyttääkö joku niitä muuhun kun sovittuu asiaan. Nyt kotiini pääsee vain itse määrittelemänäni aikana, ja turvallisuudentunne säilyy.

Uusi asumisen palvelumuoto

Palvelueteinen on tila asunnon yhteydessä, joka mahdollistaa esimerkiksi kauppa- tai muiden toimitusten, tai noutojen jättämisen turvallisesti lukittuun tilaan. Palvelua voi toteuttaa myös asuntokohtaisen, erillisen varastotilan tai lokerikon avulla.

Kuinka se toimii

Asukas hallinnoi palvelueteistään ja sen kulkuoikeuksia vaivattomasti PNTmobile asukassovelluksen kautta.
Asukas luo kulkuoikeuden 1. määrittelemällä sille nimen ja 2. aikaikkunan jolloin kulkuoikeus on voimassa. Helppoa!

Sovellus muodostaa kertakäyttöisen pinkoodin, joka näppäillään pinkoodilukijaan. Mikäli ovelle pääsy edellyttää kulkua lukitun ulko-oven kautta, on kulkuoikeus voimassa molemmissa ovissa.

Asukas voi halutessaan lähettää tiedon kulkuoikeudesta, pinkoodin ja sen voimassaoloajan omilla saatesanoilla varustettuna sähköpostina suoraan sovelluksesta.

Asukkaalla on sovelluksessa näkymä jossa kaikki luodut kulkuoikeudet on nähtävissä. 

Olin alussa todella skeptinen digitaalisen asukassovelluksen käyttämisestä, puhumattakaan palvelueteisen toimivuudesta. Olin varma siitä, että se ei toimi alkuunkaan, enkä sitä opi käyttämään. Mutta pakko myöntää että olin väärässä. Kokonaisuus osoittautui todella helpoksi ja toimii todella hyvin!
-ensimmäinen palvelua käyttänyt seniori

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti