Ota yhteyttä

Patricia tuli takaisin taloon

Niinhän sitä sanotaan, että kyllä routa porsaan kotiin ajaa ja niin myös Patsin. Vaikkei paluuseen todellisuudessa routa liitykään, niin näin siinä silti kävi, että aiemmin One4allin markkinointi- ja viestintäpäällikkönä toiminut Patsi palasi tapahtumakonseptoinnin parista vahvistamaan One4allin tiimiä. Patsi ottaa jatkossa vahvemmin vastuuta nimenomaan One4allin markkinoinnista, jolloin Sonjalla riittää enemmän aikaa viestinnällisten toimintojen pyörittämiseen.

Joku saattaa miettiä, onko One4allin kokoisessa yrityksessä todella tarvetta kahdelle markkinoinnin ja viestinnän osaajalle, mutta vastaus on kyllä. Yrityksen kasvu on ollut niin huimaa, ja paljon uusia kehityshankkeita on meneillään, joten hommia riittää ja hihat on molemmilla neideillä käärittynä vauhdin mukaisesti.

“Oli kotoisa fiilis palata tuttuun porukkaan ja tuttujen sisältöjen pariin. Innolla otan jälleen pallosta kopin ja lähden siivittämään One4allia eteenpäin jo nousujohteisella taipaleellaan. Asukasviestinnän ja asumisen palveluiden kehittäminen on todella kiinnostavaa ja ihmisläheinen lähestyminen sekä One4allin edustama arvomaailma ovat itselleni tärkeitä. Yhdessä Sonjan kanssa ollaan timanttinen tiimi, jota ei pysäytä mikään!”

Innolla otan jälleen pallosta kopin ja lähden siivittämään One4allia eteenpäin jo nousujohteisella taipaleellaan!

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti