Ota yhteyttä

Rakkaudella rakennettu

Toimitusjohtajamme Kitte Hamilton osallistui 3. marraskuuta YIT:n järjestämään Rakkaudella rakennetut kaupungit -webinaariin. Tapahtuma kirvoitti hänessä uusia oivalluksia ja vahvisti jo syntyneitä ajatuksia. 

Lue alta Kiten tapahtumasta inspiroitunutta pohdintaa.   

Entä jos asuminen muodostaisi elämyksiä, herättäisi aistit ja saisi kokemaan onnellisuutta? 

Kiitos YIT loistavasta Rakkaudella rakennetut kaupungit -webinaarista! 

David Simin loistava puheenvuoro rakkaudella rakennetuista kaupungeista pysäytti miettimään, miten myös asumista voisi kehittää rakkaudella. 

Välittääkö tai voisiko taloyhtiö aidosti välittää asukkaistaan? 

Mitä jos asuminen olisikin asukkaan näkökulmasta sellaista, että se muodostaisi elämyksiä, herättäisi aistit ja saisi kokemaan onnellisuutta? Jos asukas joka päivä kotitaloon astuessaan kokisi kuuluvansa osaksi aitoa yhteisöä? Tämä ei tarkoita sitä, että introverttien pitäisi olla sosiaalisia, vaan sitä, että jokainen saisi kokea yhteisön luoman turvan.

Rakennusalalla kehitetään paljon, mutta pitkälti tuottavuusnäkökulmasta. Tämä on toki liiketoiminnan kannalta olennaista, mutta riittääkö pelkkä tuotannollinen kehitys enää pidemmällä tähtäimellä?

Anthony Slumbers painotti vuorostaan omassa puheenvuorossa sitä, että meidän pitää ymmärtää myös ihmisten tahtotiloja, ei pelkästään tarpeita.

Ihmisille pitää tarjota tiloja, on ne sitten asuntoja tai toimitiloja, joissa voi olla terveempi, onnellisempi ja tehokkaampi. Rakennuttajan ja taloyhtiön näkökulmasta voisi kuvitella tahtotilan olevan se, että ihminen kokisi nämä elämää rikastuttavat tunteet juuri siellä heidän taloyhtiössään tai rakennuksessaan. Vanhan perinteisen tarjoaminen ei enää kanna  – “same old same old is no longer the thing to do”.

Jos ei erottaudu, sitä on vain yksi tuote muiden joukossa. On uskallettava kyseenalaistaa itseään; miksi joku valitsisi meidät, eikä jonkun muun? Tällöin ollaan jo askel lähempänä menestystä. Ainakin minä valitsisin sen, joka tekee asiat paremmin.

Ihmisen yksi suurimmista päätöksistä on päättää missä ja miten hän haluaa asua. Rakennuttajan tai taloyhtiön tehtävä on tehdä se päätös helpoksi tarjoamalla vain hyviä vaihtoehtoja.

Maailman myllerryksessä, kaiken kallistuessa, yksi lause Anthony Slumbersin puheessa jäi päällimmäisenä mieleeni: ”It is cheap to be nice to people”. Totta, ystävällisyys harvoin maksaa mitään. Tuodaan tämä ystävällisyys ja huomioiminen myös asumisen palveluiden tarjoamiseen.

Vaikka liiketoiminnassa kaikki usein mitataankin rahassa, niin ei pidä unohtaa,  että kun ihmiset huomaavat sinun tarjoavan jotain merkityksellistä, jotain erilaista, siitä ollaan pitkällä tähtäimellä valmiita maksamaan enemmän.

”Built with love of life”

– Kitte

#RakkaudellaRakennetut

kuva: Tyler Nix

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti