Ota yhteyttä

Rekry: Myyntipäällikkö

Etsimme myyntipäällikköä – jo kannuksensa ansainnutta, kokenutta lisävahvistusta aktiiviseen myyntityöhön ja myynnin kehittämiseen yhteistyössä myynnistä vastaavan osakkaamme Henry Hietavalan kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavasta:

  • Kiinteistöala on sinulle entuudestaan tuttu ja sinulla on jo olemassa olevaa verkostoa alalta (esim. lukitus tai isännöinti)
  • Olet palvelualtis ja joustava – se hyvä tyyppi, jonka kanssa asiakkaan on helppo asioida ja johon on helppo luottaa. Haluat olla merkittävä osa yrityksemme kasvutarinaa ja haluat aidosti tehdä tulosta, asiakkaan tarpeet edellä.
  • Haluat olla palvelumme ilosanoman lähetti, jonka tahtotila on auttaa asiakkaita löytämään paras ja toimivin ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa. Ymmärrät digitaalisen asukasviestinnän ja asumisen palveluiden tuoman lisäarvon osana modernia ja laadukasta asumista.
  • Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti. Palvelumme kansainvälistyessä muustakin kielitaidosta on toki hyötyä.

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työt voi hoitaa joustavasti myös etänä. Asiakkaamme sijaitsevat tällä hetkellä pääosin Suomessa.

Mikäli myyjänvaistosi heräsi ja koet olevasi oikea henkilö yrityksemme myyntivahvistukseksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja saat soittamalla Henrylle 0400 888 218.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti