Ota yhteyttä

Saammeko esitellä: uudet myyjämme Heidi ja Janne

Saimme toivottaa viime viikolla tuplasti tervetuloa, kun Heidi Kjellman ja Janne Leivonmäki aloittivat One4allin myynnissä. Kaksikko tulee tehostamaan ja kehittämään One4allin myyntiä asiantuntijuudellaan ja ammattitaidollaan. Mutta kumpi heistä ajaa Harrikalla ja kumman lempiesineisiin kuuluu moottorisaha? Pian tiedät!

Kiinteistöalan konkarit vahvistavat One4allin kasvua

“One4allilla me näemme myynnin enemmänkin asiantuntijoina toimimisena. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja haasteita, jotta voimme ratkaista ne oikeiden palveluiden avulla. Taloyhtiömaailma on laaja-alainen ja sen vuoksi haluamme kasvattaa tiimiämme alan osaajilla. Heidin ja Jannen tulo taloon on tärkeä osa strategista kasvuamme”, kertoo Henry Hietavala, joka vastaa myynnistä One4allilla.

Heidi ja Janne ovat molemmat kiinteistöalan konkareita, mutta erilaisilla taustoilla. Heidillä on yli 15 vuoden isännöintialan kokemus ja hän on myös toiminut alalla menestyksekkäästi yrittäjänä. Jannella on takana pitkä ja monipuolinen ura kiinteistöalalla eri tuotteiden ja palveluiden myynnin parissa. 

Nyt on aika ojentaa mikrofoni Heidille ja Jannelle ja päästää heidät esittäytymään!

Heti alkuun perinteinen: kertoisitko itsestäsi lyhyesti?

Heidi: Olen ollut kiinteistöalalla vuodesta 2003. Teen tätä intohimosta asumiseen ja asumiskokemukseen. Mielestäni vahvuuteni on asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden elinkaaren ja käytön kehittäminen. Vapaa-ajalla intohimoni kohde on Harrikat!

Janne: Olen työskennellyt kiinteistöalalla eri toimenkuvissa 90-luvun alusta. Minua motivoi se, että pystyn auttamaan taloyhtiöitä toimimaan paremmin ja tarjoamaan hyötyä niin asukkaille, isännöinnille kuin huoltoyhtiöillekin. Olen mielestäni parhaimmillani asiakaskontakteissa. Rakkaita harrastuksiani ovat kesämökki ja golf ja sen vuoksi tärkeimmät esineeni ovat moottorisaha ja rautaysi.

Millaiset tunnelmat ovat ensimmäisen viikon jälkeen?

Heidi: Yllätyin siitä, kuinka kattavasti aikaisemman työni arjen haasteita One4allin palveluilla voidaan ratkaista. Odotan tosi innokkaana, että pääsen rakentamaan parempaa asumiskokemusta yhdessä asiakkaiden kanssa.

Janne: Olen todella innoissani. Ensimmäisen viikon aikana silmäni ovat auenneet sille, että porrasnäytöt ovat vain yksi osa kattavaa palveluvalikoimaa. Mielestäni palvelut tarjoavat erittäin hyvät työkalut taloyhtiöille, joten odotan jo pääseväni kontaktoimaan asiakkaita. Olen myös saanut uuden ystävän toimistokoira-Pixistä!

Mitä uutta tuot mukanasi One4allille?

Heidi: Minulle on rakentunut vuosien kokemuksen ansiosta vahva näkemys ja ymmärrys taloyhtiöiden tarpeista ja toiveista, joihin saan tarjota nyt ratkaisuja. On hienoa päästä ratkaisemaan niitä haasteita, joihin olen törmännyt urani aikana.

Janne: Tuon mukanani varmasti uutta näkemystä ja asiakaskontakteja. Kun näin työpaikkailmoituksen, minulle tuli heti vahva tunne, että tämä on ihan minun paikkani. Ilmoituksessa haettiin juuri sellaista henkilöä ja osaamista, mitä koen itselläni olevan.

Mikä on parasta myyntityössä?

Heidi: Ihmiset ja kohtaamiset.

Janne: Asiakaskontaktit.

Heidin tavoitat numerosta 041 731 9356 ja Jannen 041 731 9357.

Lämpimästi tervetuloa taloon Heidi ja Janne!

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti