Asukasviestinnän mobiilisovellus

Asukkaalle

Asukastietojen hallinnointi

• Asukastietoja hallinnoidaan taloyhtiön tai vuokrataloyhtiön hallinnon toimesta eli esimerkiksi isännöitsijän, huoltoyhtiön, asiakaspalvelu, tai hallituksen.
  • Palvelun tuottajalla One4all:lla ei ole oikeutta tehdä muutoksia tai muutoin hallinnoida asukastietoja tietosuojalainsäädännön mukaan, muuta kun palvelun tilaajan kirjallisen toimeksiannon myötä.
Palvelun käyttö vaatii aina asukastunnistautumisen
  • Hallinto lisää palveluun asukkaiden tiedot.
  • Asukas saa ohjeet kirjautumiseen, pääsääntöisesti sähköpostilla.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettani

• Varmista hallinnolta että asukastiedoissasi on kirjattuna oikea sähköpostiosoite, tarkista kirjoitusvirheet, välilyönnit jne.

En saa salasana linkkiä sähköpostiini

• Tietyt sähköpostit eivät vastaanota automaattisesti lähetettyjä viestejä.
    • Tarkista roskapostisi.
  • Mikäli linkkiä ei tule, pyydä väliaikainen salasana taloyhtiösi asukastietoja hallinnoivalta taholta.
    • Kun olet kirjautunut sisään, käy muuttamassa salasana: Vaihda salasana.

Minulla ei ole sähköpostisosoitetta

• Taloyhtiösi hallinnoiva taho voi luoda sinulle manuaalisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan palveluun.
  • Salasana tulisi vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen kohdasta: Vaihda salasana. PNT®mobile sovellukseen tai selaimeen mobile.pnt.fi.

PNT®mobile sovelluksen käyttöohjeet

• Katso käyttöönotto video tämän linkin kautta.
  • Lue käyttöohjeet tämän linkin kautta.

Selaimeen kirjautuminen ja käyttöönotto

• mobile.pnt.fi sisäänkirjautuminen tämän linkin kautta

Digitaalisten kosketusnäyttöjen käyttöohje

• Lue käyttöohjeet tämän linkin kautta.

Käyttöohjeet ja kirjautuminen

• Katso PNT®mobile sovelluksen
    käyttöönotto video
  • Lue PNT®mobile sovelluksen
    käyttöohjeet tämän linkin kautta
  • Lue kosketusnäytön käyttöohjeet
    tämän linkin kautta

kirjaudu selaimella
mobile.pnt.fi