Ota yhteyttä

Uusi asiakaspalvelijamme Mikael

Etsimme aiemmin syksyllä lisävahvistusta paljon kehuja saaneeseen asiakaspalvelutiimiimme ja onneksemme löysimme täydellisen vahvistuksen, nyt jo muutaman viikon talon tavoille totutelleesta, Mikael Salosta.

Mikael on reipas ja hyväntuulinen, kokenut asiakaspalvelija, joka ennen One4alliin liittymistään on toiminut useamman vuoden ajan eri asiakaspalvelutehtävissä, viimeisimpänä finanssi-/maksupalvelualalla. Asiakaspalvelun osalta Mikaelin vahvuuksia ovat ystävällisyys ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen. Hänellä on autenttinen halu auttaa asiakasta löytämään ratkaisun ongelmaansa ja kertoo pyrkivänsä aina maksimoimaan asiakastyytyväisyyden, oli lähtötilanne mikä tahansa.

Kirkkonummelta alunperin kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt, Mikael on kielitaitoinen suomenruotsalainen, jonka sydän sykkii perheelle, ystäville ja musiikille. Vapaa-aikansa hän viettää yllä mainitussa seurassa tai harrastustensa, lumilautailun ja jääkiekon parissa.  

“Startti One4allilla on lähtenyt oikein hyvin käyntiin. Vastaanotto on ollut lämmin ja työkaverit ovat mukavia. Olen innostunut oppimaan uutta ja kokemaan uusia haasteita, joita työ tuo tullessaan. On myös hienoa päästä mukaan kehittämään entistä parempaa asiakaspalvelukokemusta One4allin asiakkaille”, Mikael sanoo.

Mikaelin yhteystiedot löytyvät henkilöstö-sivulta.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti