Ota yhteyttä

Uusi ratkaisumyyjämme Visa

Saimme maaliskuun lopulla vahvistusta One4allin porukkaan, kun Visa Wickström aloitti meillä ratkaisumyyjänä Sales Talent -koulutusohjelman kautta. 

Visa on työskennellyt aiemmin asiakaspalvelutehtävissä urheiluvälineketjussa ja sen jälkeen ICT-maailmassa asiakkuuksien hallinnoimisen parissa.

Omina vahvuuksinaan Visa näkee energisen ja toimeen tarttuvan työtapansa sekä kykyä katsoa asioita monelta kantilta. Visa kuvailee itseään reiluksi, sopeutuvaksi ja sosiaaliseksi. Myyntityössä hänestä on parasta onnistumiset, ratkaisut ja tiimityö. Vapaa-ajalla Visa tykkää lenkkeillä ja seurata aktiivisesti urheilua, erityisesti jääkiekkoa.

Visa, millaisin odotuksin olet aloittanut One4allilla ja miten ensimmäiset päivät ovat sujuneet?

“Odotin kiinnostuneena, ja tietysti pienellä jännityksellä, että kuinka hommat lähtevät rullaamaan.

Alkuun ajattelin, että kyse on digitaalisista nimitauluista rappukäytävässä. Nopeasti kuitenkin ilmeni, että fyysisen näytön ympärille on rakennettu palvelukokonaisuus, jossa on huomioitu laajasti lukuisia asioita.

Ensimmäisinä päivinä olin One4allin asiakastuen mukana tutustumassa heidän arkeensa, jossa pidettiin käyttöönottokoulutuksia, tutustuttiin palvelun ominaisuuksiin ja asiakkaille toteutettaviin variaatioihin. Luonnollisesti ensimmäiset pitivät sisällään myös paljon käytännön asioita.”

Meillä on suuret odotukset Visan suhteen. Uskomme hänellä olevan kykyä astua asiakkaidemme saappaisiin ja tarjota heidän tarpeitaan vastaavia, taloyhtiön toimintoja tukevia ratkaisuja, kommentoi One4allin myynnistä vastaava Henry Hietavala.

Lämpimästi tervetuloa Visa!

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti