Ota yhteyttä

Uusi viestintä- ja markkinointi­päällikkömme

Sonja Koskelainen on aloittanut uutena viestintä- ja markkinointi­päällikkönämme Patricia Pousarin siirtyessä oman intohimonsa perässä takaisin tapahtumatuotannon pariin.

Sonja on työskennellyt aiemmin kansainvälisen logistiikkajätin markkinointiosaston viestintätiimissä. Ensikosketuksensa One4allin maailmaan Sonja on saanut kotitalonsa rapusta löytyvän porrasnäytön välityksellä, mutta nyt on aika sukeltaa syvemmälle alan saloihin. Vahvuuksinaan Sonja pitää hänen laaja-alaista ymmärrystään ja kokemustaan yritysviestinnästä sekä intoa oppia uutta ja kehittyä.

“On hienoa olla mukana kertomassa One4allin tarinaa! Yrityksellä on vahvaa näkemystä ja osaamista asukasviestinnän mahdollistamisesta digitaalisten ratkaisujen avulla. Odotan jo innolla, että pääsen viestimään One4allin mielenkiintoisista ja arkea helpottavista palveluista. Työkaverit ovat ottaneet minut heti osaksi tiimiä, ja ihanan toimistokoira-Pixinkin ehdin jo pikaisesti tavata.”

Vapaa-ajalla Sonjan voi löytää hot joogasta ja talvisin laskettelurinteestä. Sonja kuvailee itseään positiiviseksi, analyyttiseksi ja aikaansaavaksi tyypiksi.

Haluamme lämpimästi kiittää Patriciaa hänen upeasta työpanoksestaan yrityksessämme ja toivottaa hänelle menestystä tulevaan!

Sonjan yhteystiedot löytyvät Henkilöstö-sivultamme.

Kuvassa One4allin uusi viestintä- ja markkinointipäällikkö Sonja ja One4allilta uusiin haasteisiin lähtevä edellinen viestintä- ja markkinointipäällikkö Patricia

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti