Ta kontakt

Även utomstående kan använda bostadsbolagets bokningssystem

Tillbaka från en tur ut till havs eller en längre cykelfärd, sedan direkt till en varm bastu!

Bostadsbolaget Asunto Oy Naantalin Victoria är ett fritt finansierat försäljningsobjekt som byggs av TA-yhtiöt. Pekka Mäki från Sigge Arkitekter Ab är huvudplanerare och Peab Oy är huvudentreprenör. Victoria ligger i Nådendals centrum och är en del av ombyggnaden av stadens centrumkvarter. Många nya bostadshus kommer att uppföras och samtidigt bygger man ut serviceutbudet. I Victorias gatuplan finns redan en tvättstuga, en restaurang, ett café och en affärslokal. På innergården har man byggt två separata bastur med omklädningsrum och allrum med pentry.

Services also available to non-residents – anyone can use the services

Victoria kommer senare att kompletteras med bostadshuset Asunto Oy Naantalin Estelle. Dess innergård förenar huset med Victoria och bildar därmed en helhet. Förutom husets egna invånare kan även utomstående få tillgång till såväl bastun som tvättstugan. Cykelturister som t.ex. återvänder från en cykelfärd längs skärgårdens ringväg, kan ha glädje av såväl bastun som tvättstugan, säger Ari Uotila, projektchef för byggbolaget TA-Rakennuttajat.

Hur kom det sig att One4all erbjöd tjänsten?

Behovet var att hitta ett digitalt bokningssystem som fungerar på en mobil enhet, som är kompatibelt med det redan valda iLOQ-låssystemet och som är tillgängligt inte bara för de boende i bostadsbolaget utan även för kunder utanför bostadsbolaget. Att koppla värmarkontrollen till bokningskalendern var ett plus som man inte ens hoppades på i de tidiga skedena av designen. Möjligheten att betala för en reservation i appen var också en välkommen funktion då den är praktisk för kunden och effektiviserar administrationen och faktureringsprocesserna. One4all Finland Oy:s tjänst uppfyllde alla behov som ställdes för tjänsteplattformen.

Ari Uotila ser fram emot introduktionen av tjänsteplattformsförlängningen och tackar One4all för hans goda introduktion till användningen av tjänsten.

En resande bokar gemensamma utrymmen via One4all’s serviceplattform. Bastuns användning styrs via iLOQ-låssystem och ett relä.

Dela: Facebook · LinkedIn · Twitter

Produkter och tjänster

Kundhistorier

Du kanske också är intresserad av

Vill du höra mer eller be om mer information?

Ring eller mejla mig – jag vill gärna höra hur vi kan hjälpa dig. En kontakt binder dig inte till någonting!

Henry Hietavala, försäljning